Izvor:
14.09.2018 u 14:35
0

SVI BIVŠI CIMERI NA OKUPU: DA LI SE SPREMA GRUPNI ULAZAK U „PAROVI 7“? Tihomir pred LUDIM KAMENOM!? (FOTO)

Proslavio je svoj rođendan u društvu svojih cimera iz velelepne vile na Balkanu.

Tihomir Filipović veče je proveo sa svojim prijateljima, među kojima su bili Marko Perović, Mladen Vuletić, Zoran Manijak i mnogi drugi.

Međutim, pored glavnog aktera večeri, mnogobrojne starlete bile su kao ukrasi na proslavi, od kojih je Mimi Oro predvodila u glamuroznoj odevnoj kombinaciji, mamila je uzdahe na splavu, ali ona nije jedina, tu su bile i njene drugarice. Njih su zabavljali mnogobrojni pevači i pevačice, koji su ređali pesmu za pesmom.

Provod se održao do ranih jutarnjih sati, te ćemo vam prvom prilikom preneti Tihomirove utiske iz prve ruke.

Kako je poznato, Tika je odlučio da stane na ludi kamen, što je trebalo da se desi baš tokom prošle noći, ali je odloženo.

Da li se veridba sa atraktivnom izabranicom planira kao glamurozna svadba u vili ,,Parovi 7", ostaje nam da vidimo kroz neko vreme.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter