Izvor:
23.02.2019 u 18:28
0

PRAVE PLANOVE ZA BUDUĆEG SINA: Evo ko će da USTAJE a ko NEĆE da menja pelene!

U vili Parova povela sam polemika da je Aleksandra Tasić Coka, pre prve zvanične trudnoće, imala abortus.

Trudna Coka negira svaku vezu sa tom izjavom i kaže da je dete svetinja za nju i da jedva čeka da postane mama.

– Mi smo polemisali da li se detetu povlači kožica, da li ćemo nositi firmirane stvari kad se dete popiški ili bljucne na nas ili ćemo početi da nosimo neke krpe. Tako da smo sinoć imali zanimljivu temu sa učesnicima koji su se već ostvarili kao roditelji – rekao je Lakić.

– Ja sam rekla Nikoli da moja tetka kada je presvlačila brata, kada sam osetila miris sam povratila, ja sam gadljiva i meni je strašna pomisao na tu stvar. Nikola će da se budi na dva sata on voli da ustaje. Nadam se da dete neće da bude nemirno i biće smireno jer sam ja sada nervozna – rekao je Coka.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter