Izvor: BSC HAPPY
06.01.2024 u 20:29
1

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Svet klizi u Treći svetski rat – evo gde će se odigrati finalni obračun!

Večeras je Badnje veče, a na ovaj dan trebalo i svi da budemo ujedinjeni, složili su se gosti emisije „Aktuelnosti“ pukovnik Milan Jolović, političar Aleksandar Šešelj i istoričar Saša Adamović.

ŠEŠELJ: Rusi nikad neće dozvoliti satanizam

– Pravoslavlje je jedan od frontova na kojem Zapad pokušava da ostvari pobedu, imajući u vidu da su neki uticajni ljudi na Zapadu, kao Karl Blt i Ben Hodžis javno rekli da je pravoslavlje najveći neprijatelj Zapada, i da se sa njim treba obračunati. Zato i ne čude pokušaji otimanja hramova Ukrajinske pravoslavne crkve i Moskovske patrijaršije, pa ne čude ni ovi satanistički ispadi u Ukrajini, kao ni skaradne žurke koje smo nedavno videli. To je sve jedan od načina razbijanja nacionalnog identiteta. Kad pogledate Rusiju oni drže do svoje tradicije i svog identiteta. Oni da su pristali da budu zapadne sluge davno bi se rasparčali – kaže Aleksandar Šešelj.

ADAMOVIĆ: Boljševička revolucija napravila carstvo đavola na zemlji

Bilo je pokušaja kroz istoriju, da se Rusija pozapadnjači.

– Bilo je toga kroz istoriju dosta, još od vremena Petra Velikog. Rusija je tada pod naletom modernizacije prihvatila mnogo oga sa Zapada, pa i način života. A dokle je to dovelo, da doživimo manifestaciju đavola u Rusiji 1917. godine u vidu Boljševičke revolucije. Ona je napravila carstvo đavola na zemlji i kasnije srušila crkvu Hrista spasitelja. Onda kada je Rusija smogla snage da se otrese SSSR-a i tih vrednosti komunističkih ona se vratila sebi, svojoj tradicij i posle te prave promene pd Putinom imamo jednu hrišćansku, konzervativnu, narodnu državu, koja poštuje svoju tradiciju s jedne strane, a sa druge postaje svetska sila – objašnjava Saša Adamović.

GOSTI EMISIJE „AKTUELNOSTI“ UPOZORAVAJU: „Drmaju se temelji Evrope“

U ovakvim trenucima najbolje je uputiti molitvu za vojnike na frontu, a zašto bi mogla da bude najteža godina objasnio je Donald Tramp rekavši da svet klizi ka Trećem svetskom ratu i da jedino on to može da spreči ako dođe na čelo SAD.

JOLOVIĆ: Trenutno ima 50 sukoba širom sveta

– Trenutno ima 50 sukoba širom sveta,. Tramp je u pravu nikad nismo bili bliži Trećem svetskom ratu. Sukob u Ukrajini se neće završiti, ovo je tek početak. Sam Putin i Lavrov su rekli da će trajati 10 godina. A kad vidimo koliko se svet naoružava, koliko se Nemačka naoružava. Sada su dali predlog za uvođenje redovng vojnog roka. Imamo otvranje 4 baze na Filipinima od strane Amerike. Veliko fnale očekuje se kroz obračun sa Kinom u Indopacfiku… Ovo što se dešava na Bliskom istoku, očigledno je da neko pokušava da uvuče Iran, što bi bilo veoma opasno. Zatim zaoštravanje tenzija u Baltičkom moru … Jasno je kad se sve pogleda da se svet naoružava i sprema za jedan veliki sukob, a ulazimo u prestupnu godinu. One su kao po pravilu veoma nezgodne, a ako se obistini predviđanje da od maja 2024. kreće velika ekonomska kriza, to će biti još jedan pokazatelj da nam se sprema jedan opšti rat – navodi pukovnik Jolović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Svet klizi u Treći svetski rat – evo gde će se odigrati finalni obračun!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter