Izvor: BSC Happy
26.08.2023 u 20:37
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Tehnika Zapada nije toliko loša, problem je što je data ljudima koji ne znaju da je koriste“

549. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE.

U emisiji „Aktuelnosti“ na Hepi televiziji ove večeri govorili su: Nikola Antić, Sreten Egerić i Saša Borojević. 

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Sve dok je SRBIJA KANDIDAT za članstvo EU ne može biti ČLANICA BRIKS-a!“

Sreten Egerić je istakao na samom početku da ruske snage izuzetno dobr obaraju dronove, govoreći o napadima od starne ukrajinskih snaga.

U narednom periodu možemo očekivati da će biti udari češći, pogotovo zavisi od toga da li će Zapad konačno prelomiti i odlučiti da li će isporučiti dalekometne rakete odnosno drugi deo kompleta od bespilotnih letelica. Ukrajinci se sigurno neće ustručavati i ustezati Možemo to i na krati pokazati, ali mi nemamo trenutno nekih posebnih događaja na frontu, rekao je on, a potom je nastavio Nikola Antić, koji se složio sa tim da na frontu trenutno nema osebnih dešavanja.

– Situacija na frontu je bez većih promena, kao što je rekao i pukovnik. Ukrajinci prosto nemaju vremena da obuče svoje ljude, ali na Zapadu je bilo stručnjaka koji misle da mogu da naprave čudo. Na primer za jednog vozača tenka morate da potrošite godinu do dve dana, toliko je potrebno da bi se obučio. Oni su msilili da to može i faktički su ljude poslali na klanicu. To ne znači da je Zapadna tehnika toliko loša, već su unutra stavljeni ljudi koji bukvalno ne znaju da je koriste. To je razlog zašto je toliko gubitaka na ukrajinskoj strani., ističe on Antić.

Gopspodin Borojević rekao je da nije problem samo Ukrajina, da haos vlada na čitavom svetu i da je problem zapravo ono što se dešava na svetskom frontu.

Stalno se priča o Ukrajini, a ona je samo posledica svega onoga što nam se dešava. Ne znam je l znate da je Mađarska uvela obaveznu obuku civila za samoodbranu, da je Japan sa Australijom stvorio front koji se okreće ka Kini. Japan je tražio da se osudi Severna Koreja koja je ispalila rakete. Imamo jedno zapaljivo polje koje će biti trista puta gore od Ukrajine. Kada pričamo o frontu, ja zapravo pričam o tom jednom svetskom frontu, gde vlada jedan opšti haos na celom svetu, kazao je Brojević.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter