Izvor: BSC Happy
24.09.2023 u 20:24
3

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „ZELENSKI je dobio PASOŠ, SELI SE U OVU ZEMLJU!!!“

578. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE!

Dragan Stanojević ističe da su Ukrajinci kupili desetine hiljada dronova, ali da to ne menja situaciju na frontu u korist Kijeva

– Pošto duže vremena nisam bio, mnogo je informacija. Ozbiljni sukobi postoje unutar Ukrajine. Između nadležnosti, službi… mislim da je to nešto što svetska i međunarodna javnost ne govori. Smenjen je veliki broj ljudi. Po mojim ličnim informacijama, novi ministar je kupio kuću za 6 miliona dolara. Ukrajinci stvarno nanose ozbiljan problem ruskim snagama koristeći veliki broj dronova. Kupili su između 50-100.000 dronova. Oni nanose više štete nego koristi. Uništavaju se zgrade i povređuju ljudi. Putin kaže „sve to lepo gori“– kaže Stanojević.


Bojan Dimitrijević je rekao kako se Zelenski i njegova vrhuška sele van Ukrajine. Dobili su potrebne pasoše

– Nedavno sam video jednu analizu gde se vidi da su ključni igrači Ukrajine oni koji imaju dvostruke pasoše – Zelenski će da ode u Veliku Britaniju u slučaju poraza. Zalužni je američki čovek. Drugi aspekt je vezan za Ameriku, gde postoji osnovni sukob između republikanaca i demokrata. Određena republikanska većina pokušava da ukine slanje novca u Ukrajinu ili da vidi namere. To je dobar izgovor da se u jednom trenutku pomoć ukine – ističe Dimitrijević.


Ljuban Karan smatra da se zapadnjačka propaganda koristi Hitlerovom metodom plašenja nekakvim epohalnim oružjem ili napadom

– Radi se o tome da su američki generali i stručni ljudi… da su oni shvatili da se rat protiv Rusije ne može dobiti. Oni to ni ne računaju. Ko sad tvrdi da je rat moguće dobiti i da je Ukrajina na dobrom putu? Pa samo političari. Blinken, ministarka odbrane Nemačke. Ne bi znali ni da pokažu gde je front. Oni svoje glasače time ubeđuju, a ukrajinskim borcima i narodu dižu moral. Samo je pitanje dana. To je sistem kao kada je Hitler najavljivao epohalno oružje koje će promeniti tok rata – zaključuje Karan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „ZELENSKI je dobio PASOŠ, SELI SE U OVU ZEMLJU!!!“”

  1. Možda Zelenski radi i za jedne i za druge , videćemo ako ostane dugo da živi znači da je radio za obe strane ako ne onda je radio samo za jedne. Nešto on meni liči na tako nešto .

    0
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter