Izvor: BSC HAPPY
22.09.2023 u 20:27
0

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Zapad namerno forsira rat, njihov cilj je uništenje i Rusije i Ukrajine!

Večerašnja emisija „Aktuelnosti“ počela je snimkom dirljive poruke ruske devojčice Zapadu i Ujedinjenim nacijama, u kojoj između ostalog  govori o stradanju svojih vršnjaka. Ona u jednom trenutku kaže „isporučujete oružije koje Ukrajinska vlada koristi da bi gađala civile“.

LJUBINKA MILINČIĆ: Niko nije video Aleju anđela gde su sahranjena deca Donbasa

– Ja se nadam da bi Ujedinjene nacije morale da čuju poruku ruskog deteta. Neće reagovati, verovatno, ali dirljiva je poruka i dirljivo je što je dete izgovara. Ovo dete već zna i šta je smrt i da deca ginu i da nikome ne trebaju mrtva deca, strašna je poruka. Iskreno se nadam da će neko čuti, da će reagovati jer do sada je bilo toliko mrtve dece baš na toj teritioriji. Oni imaju Aleju anđela, tamo su sahranjena deca Donbasa, niko to nije video, iako je bilo poruka, iako smo pisali, objavljivali, nikoga to nije zanimalo. Ali valjda ostaje negde zapisano, nadam se da to u Ujedinjenim nacijama bar neko beleži, neko snima, da ostane bar za istoriju, da to nekada to neko vidi  – kaže Ljubinka Milinčić urednica „Sputnjika“.

KAPETAN DRAGAN: Ovo je rat između Istoka i Zapada, između dobra i zla

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „SPECIJALNA VOJNA OPERACIJA je ODLUČUJUĆI SVETSKI MEGDAN koji STVARA MULTIPOLARNI SVET“

– Ovo ipak nije rat između Ukrajine i Rusije ovo je rat između Istoka i Zapada. To se samo odvija na tom terenu. Za Amerikance kada Ukrajinac ubije Rusa ili Rus ubije Ukrajinca to je 2:0 za Amerikance. Oni namerno forsiraju rat, nadaju se da će što duže trajati, da će biti što više žrtava. To je njhov cilj. Njihov cilj nije pomoć Ukrajini, njihov cilj je uništenje Ukrajine i Rusije. Ovo je stvarno jedan rat između dobra i zla, ako to nije jasno do sada mislim da nikada neće biti jasno, a to je toliko očigledno. Ja se ipak nadam, verujem da će dobro, kao u prethodna dva rata pobediti dobro. Vidi se da Zapad puca po šavovima, vidimo proteste protiv NATO u Bugarskoj, gledamo sukob Zelenskog i Poljske, to pokazuje razjedinjenost. S druge strane vidimo sve više saveznika koji podržavaju Rusiju, ja sam zaista optimista – navodi Dragan Vasiljković, čuveni kapetan Dragan.

ZORAN ANĐELKOVIĆ: Cilj Zapada je stvoriti koruptivno društvo u Ukrajini

Američki predsednik odobrio je novi paket pomoći Ukrajini, koji uključuje i naoružanje.

– Oni napadaju Putina, da hoće ljude da uvede u zimu bez struje, a oni čak i ne pokušavaju da kažu Ukrajincima da će im biti lakše, već im kažu da im neće biti toliko teško. Kada je reč o pomoći, mnogo je para sliveno u Ukrajinu i od evropskih i od američkih poreskih obveznika. To je stvorilo jednu atmosferu ozbiljne korupcije u ukrajinskom društvu, gde dolazi do jednog stravičnog raslojavanja. Oni koji su na liniji vatre ne mogu da trguju, a oni koji nisu na direktnoj liniji vatre ti Ukrajinci kupuju vile u Grčkoj. To je želja i cilj Zapada, da se napravi jedno koruptivno društvo, jer je onda lakše velikim silama da vladaju Ukrajinom –  ističe Zoran Anđelković, predsednik Centra za mir i toleranciju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter