Izvor: BSC Happy
22.09.2023 u 19:57
0

NE PROPUSTITE „PRELO U NAŠEM SOKAKU“, SUBOTA I NEDELJA NA HAPPY TV (12:15h ): Zanimljive priče i gosti, vodimo Vas u obilazak raznih krajeva Srbije!

Ovog vikenda u emisiji „Prelo u našem sokaku“, niz zanimljivih priča, prilozi iz različitih krajeva Srbije, i naravno kao i uvek u goste nam dolaze specijalni gosti.

Ovog vikenda od 12:15 časova na Happy televiziji u emisiji „Prelo u našem sokaku“ gledaćete:

  • Najmlađi guslar u Srbiji govori o ljubavi prema muzici i instrumentu, epskim pesmama i narodnoj nošnji.
  • 23 septembar je “Dan pešačenja” koji se tradicionalno obeležava u Srbiji nizom manifestacija. Gost u studiju nam je Jovan Đokić, planinarski vodič, autor četiri staze na Avali i svih staza na Kopaoniku i mnogim drugim planinama u Srbiji.
  • Priču o magarećem siru, njegovom lekovitom dejstvu i o tome koliko su magarci korisne životinje.
  • Uvek aktuelna tema – bezbednost dece na internetu, kako ih zaštititi.
  • Prilozi iz razih krajeva Srbije: obišli smo za vas Novi Bečej, Sremsku Mitrovicu, planinu Rtanj i raspitali se o njegom magičnom dejstvu – jesu li sve to samo legende, opisali ljubav Lenke Dunđerski i Laze Kostić kroz priču o dvorcu Kulpin, popeli se na vidikovac planine Bobija, a na Kosovu i Metohiji zabeležili smo priču o crkvi, mostu i Knezu Lazaru.

U nedelju nam u goste dolazi Ljiljana Vasić, ženu koja je osvojila vrh Himalaja, u svojoj priči otkriva kako je izdržati sve prepreke i napore i doći do zamišljenog cilja.

Koje su jestive, a koje otrovne pečurke i kako ih prepoznati, otkriva Nataša Bižić iz Gljivarskog Saveza Srbije.

O plućnoj hipertenziji i alergijama koje se javljaju s jeseni priča doktorka Danijela Pešić.

A o lepotama Srbije pričamo kroz šetnju i price zabeležene na Bukulji, u Šapcu odakle donosimo interesantan prilog o parku nauke, u Kuršumliji zabeležili divnu priču o manastiru Svetog Nikole, a svratili smo i do Kruševca, odakle donosimo lepu priču o znamenitostima ovog kraja.

Ne propustite emisiju „Prelo u našem sokaku“ samo na Hepi televiziji svakog vikenda od 12:15 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter