Izvor: BSC Happy
24.10.2023 u 20:16
3

„AKTUELNOSTI“: PRAZNA SALA UN dok ZELENSKI GOVORI, OKRETANJE LEĐA AMERIČKOM AMBASADORU – POČETAK NOVOG SVETSKOG PORETKA

608. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 18. dan RATA U IZRAELU!

Sve emisije „AKTUELNOSTI“ pratite na na platformi RUMBLE: https://rumble.com/user/AktuelnostiTVHappy

Siniša Ljepojević smatra da je novi svetski poredak uveliko u nastanku

Malo je pažnje poklonjeno Zelenskom, bila je prazna sala. To je ignorisano u medijima prvi put. Ovi koji su okrenuli leđa su predstavnici globalnog juga, koji ima većinu stanovništva na planeti. Izgubili su globalni jug. On nema nameru da sledi i sluša Ameriku i Zapad i da im više veruje. To je morao i da prizna Fajnenšl tajms i on je rekao da moramo da shvatimo da definitivno da globalni jug više ne veruje Zapadu i nema nameru da sledi bilo šta što kaže Zapad. Ovo je simbol i znak velike tektonske promene. Na Pojasu i putu je to institucionalizovano, 154 zemlje! Preko 130 zemalja zastupljeno u projektu koji vredi ko zna koliko milijardi. Zapad ne može to da prizna, nego gura i dalje. Ovo je nepovratan proces novog svetskog poretka – ističe Ljepojević.


Igor Ivanović je rekao da je međunarodno pravo stvoreno kako bi odgovaralo velikim silama

– One su pratile multipolarni momenat u svetu. Promenom odnosa snaga postavlja se pitanje otkuda ove institucije i dalje. Putem UN nama su uvedene sankcije. Kada 1244 treba da se realizuje, osetili smo da je to mrtvo slovo na papiru. Međunarodno pravo je oblikovanje na odnosu snaga u svetu. Savet bezbednosti je nastao kao odnos snaga nakon Drugog svetskog rata. Izgubile su moralni kapacitet. Pošto svet više nije unipolarni, moraće mnoge zemlje da se uključe – smatra Ivanović.


Branimir Nestorović kaže da je UN samo privid i velika laž

To je smišljeno da se nametne volja malim zemljama i da ima privid nekim rezolucijama. UN odavno ne funkcionišu. Evo koliko je bilo ratova u poslednje vreme. Ako znaš ko je osnovao UN; Francuska je ušla u Savet bezbenosti, a donji deo njen bio u savezu sa Hitlerom. Francuska zahvaljujući de Golu je to uspela. Ona je uvedena da bi imali većinu. Imate Indoneziju sa 400 miliona stanovnika, a nije stalan član. Brazil nije član. Zapad više nema ideju šta će sa sobom. Čitam ovo sa Zapada, ako je ideja ovo što pričaju oni su gotovi. Smešno je to što prete Rusiji. Ne znam kako će se transformisati UN. Hteli su na početku rata u Ukrajini da izbace Rusiju. Ponašaš se kao da imaš pare i uticaj, a ne možeš ništa – zaključuje Nestorović.


https://rumble.com/user/AktuelnostiTVHappy
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “„AKTUELNOSTI“: PRAZNA SALA UN dok ZELENSKI GOVORI, OKRETANJE LEĐA AMERIČKOM AMBASADORU – POČETAK NOVOG SVETSKOG PORETKA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter