Izvor: BSC Happy
25.10.2023 u 18:21
0

NE PROPUSTITE „AKTUELNOSTI“ NA HAPPYTV: Emisija Aktuelnosti i večeras od 19:50 o najvažnijim globalno političkim dešavanjima u svetu

Najeminetntniji sagovornici, poznavaoci geopoltikčkih i ekonmskih tema, koje utiču na svakodnevene promene u svetu, ratna dešavanja na Rusko Ukrajinskom frontu. U fokusu i najnoviji rat koji bukti na Bliskom Istoku i preti da poremeti čitav svet Aktuelnosti“ su emisija na Happy televiziji koja se emituje svake večeri od 19:50 časova.

Obrađuje mahom političke teme, a od početka specijalne vojne operacije u Ukrajini, domaninatan fokus je na događajima vezanim za rusko ukrajinski sukob. O najaktuenijim golabalno političkima dešavanjima,sa posebnim osvrtom i analizom o  bliskoistočnoj krizi koja preti da se prelije na čitav svet i uticaju  na globalna dešavanja i promene  u emisiji će govoriti.

Večerašnji gosti:
Dragan  Petrović
Ivana Stojanović
puk Srtene Egerić
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter