Izvor: HAPPY BSC
30.12.2022 u 22:15
0

BOKAN U EMISIJI „AKTUELNOSTI“: Zapad svojom cenzurom i zabranama pomaže u unutrašnjem čišćenju Rusije

U emisiji „AKTUELNOSTI“ na Happy televiziji razgovarali smo o događajima koji su obeležili 309. dan rata u Ukrajini.

Naši sagovornici na teme povezane sa ovim sukobom bili su: Vladan Glišić- advokat, Miroslav Španović- pukovnik i Dragoslav Bokan- Institut za nacionalnu strategiju.

O razgovoru Putina i Si Đinpinga gosti su složni da je razmena koju Rusi i Kinezi imaju po svim pitanjima nešto što mnogo znači Rusiji u ovom trenutku.

Jaka veza Putina i Si Đinpinga koja vremenom postaje sve veća je nešto što ne ide u prilog Zapadu.

-Lepo je videti kada dva cara ili dva naslednika te dve hiljadugodišnje carevine razgovaraju o važnim stvarima za planetu. Sa druge strane imamo jednu imperiju koja postoji tek nekoliko vekova i koja je nastala od ljudskog otpada koje je došlo iz Evrope i koje je pobilo sve moguće Indijance i nakon tog genocida sebi omogućilo da se kao virus rasprostre po čitavom svetu-kazao je Dragoslav Bokan.

Bokan ističe da se kroz sastanak ruskog i kineskog predsednika vidi njihovo jedinstvo koje se ostvaruje na terenu, kroz politiku, ekonomiju, sport…

-Na taj način Rusija šalje poruku da i dalje živi.  Zapad svojom cenzurom i zabranama pomaže u unutrašnjem čišćenju Rusije. Tako se stvara jedan pravedniji poredak. Sada Rusija nalazi svoju dušu. Po prvi put posle dugo vremena su opet heroji oni koji ginu za Rusiju dok se preziru oni koji beže od regrutacije.Sve vrednosti se menjaju i sve što je nekada bilo uzor više to nije. Materijalne stvari nisu toliko važne više Rusima. narod je shvatio da je Zapad nudio lažne uzore i vrednosti-smatra Bokan.

On napominje da Rusija nije Istok i da je pogrešno svrstavati je u kulturu istoka jer je ona mnogo više – i zapad i istok i sever i jug. Smatra da je Rusija u isto vreme i moderna i tradicionalna.

-Linč Zapada nije uspeo na Rusiju čak ni na nivou Evrope. Mi smo stali prvi u otpor svemu tome-rekao je Bokan.

Bokan se osvrnuo i na rušenje ruskih spomenika u Odesi od strane Ukrajinaca.

-Rušenje spomenika  ruskoj cariciKatarini Velikoj okarakterisaću kao dripački čin i prljavi posao. Ruše spomenik Nemici koja je osnovala Odesu, a svi ti mladići su poreklom Rusi. Po popisu građana iz Odese sa kraja 19.veka nije bilo nikoga ko se izjašnjavao kao Ukrajinac. Ti Ukrajinci skrnave svoje porodice i nažalost nestaće u ovom ratu odneseni virom zabluda.

-Zapad je organizovao kolektivno samoubistvo tog naroda. Guraju ih na bajonete i u smrt zbog tuđih ciljeva. Zelenski nije ni znao ukrajinski jezik, pa ga je naknadno naučio. To je i sam priznao. On je zakonom zabranio ruski jezik tamo.

Bokan smatra da takve izdajice nikada ne prođu dobro i da je to lekcija koja bi trebalo da i nas na Balkanu nauči nečemu.

-To je upozorenje i balkanskim izdajnicima kako će proći. Kada zaista uđe u rat Rusija,  to će biti nešto veliko  i ona će počistiti sasvim Ukrajinu.

O ruskoj dobrovoljačkoj gardi „Vagner“ Bokan govori sa oduševljenjem i velikim sipmatijama.
– Oni su dobrovoljci u ovom sukobu su profesionalci koji vraćaju teritorije. Oni se ne bore za mir, već za pobedu!  To je veliko herojstvo i poštujem i molim se Bogu za njih. Čečeni su dokaz da se Rusi ne bore za etnički čistu Rusiju. Momci iz „Vagnera“ stoje na braniku ispred budućnosti čovečanstva. Oni su kao spartanska vojska i njihov san je da izvrše svoju dužnost. Oni su ideal junaka. Ovde se bore protiv istog neprijatelja -za silu svetlosti.  Ukrajinci su pokušali da naprave pandan, odred „Mocart „, ali im nije uspelo. Čečeni kažu da je njihov vrhovni komandant Putin i tim utiču na njega da Rusija bude dom svih-rekao je Bokan.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter