Izvor: BSC happy portal
06.03.2023 u 20:55
0

DRAGAN ŠKOBALJ U „AKTUELNOSTIMA“: „I dalje će se slati velika količina oružja, jer kolektivni Zapad i centar moći nema varijantu B!“

Stručnjaci su analizirali trenutno stanje na frontu.

Tokom informativne emisije „Aktuelnosti“ ove večeri govorilo se o trenutnom stanju na frontu, toku specijalne vojne operacije nakon 376. dana ofanzivnih napada, poslednjem izveštaju generala Konašenkova, ali i krucijalnoj borbi za Bahmut.

ŠUVAKOVIĆ U EMISIJI „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „Amerikanci ratuju u Ukrajini o evropskom trošku!“

Na ove krucijalne tematike svoj sud izneo je prof. dr Dragan Škobalj – ekspert za energetiku, Vladimir Kokanović – „Srbi u Sloveniji“ i Miroslav Španović – pukovnik, koji su veoma koncizno dočarali problematiku i realnu sliku fronta u Ukrajini.

  • Mislim da će se i dalje slati velika količina oružja, jer taj kolektivni Zapad i centar moći nema varijantu B. Ima samo varijanu A, a ona je pobeda. O gubitku ne razmišljaju, a Rusi više nemaju nikako poverenje u kolektivni Zapad. Sve dogovore koje su imali sa njima su izigrani i oni se ne osvrću na mišljenje Zapada. Oni su samo pobedili u igri propagadne, a situacija na terenu je sasvim drugačija. Kada je proradila doktrina vojske Ruske Federacije i rezultati su evidentni. Ovde nije bitno kojom će se brzinom to ostvariti, nego je bitno da se uništi najveći deo kvalitetne vojske u Ukrajini. 25 hiljada poljskih vojnika je ušlo u rat, procenjuje se da je tri hiljade poginulih, postoje groblja kod Varšave vojnika koji su izginuli. Ti centri moći su imali nameru da zauzmu i Narodnu Republiku Kinu, a kako bi nju zauzeli, morali su da zauzmu Rusku Federaciju, znali su da sa vojskom neće ići lako, ali su misliti da će iznutra da polome Rusiju, jedanaest hiljada sankcija su uveli, to je izgubili svaki smisao. Evropsku uniju niko ništa ni ne pita. Oni su samo eksponent centara moći preko poliga za upravljanje. Ovo je sve pokazatelj kako se mašinerija uhodala, bez obzira na probleme koje je imala u početku. Rusi su ekonomski prebrodili ovaj problem, imaju pad bruto domaćeg proizvoda 2, 5 posto i relativno malu infalciju, 11 posto – objasnio je tokom medijskog istupanja ekspert za energetiku.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter