Izvor: BSC happy portal
18.08.2023 u 20:59
1

EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Uzaludno je što UKRAJINCI šalju pilote na školovanje u Arizonu!

Informativna emisija „Aktuelnosti“ na Happy televiziji okupira čitav region svojim opsežnim analizama specijalne vojne operacije u Ukrajini koja svakog dana dobija neke nove obrise, ali one ključne reference, statistike i prognoze svake večeri sa širokom auditorijumom dele uvažni stručnjaci čije opservacija nude širu sliku ove ratne tematike.

„AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: „RUSKI HELIKOPTER KA-52 „ALIGATOR“ je „ČISTAČ“ UKRAJINSKIH JURIŠNIKA“

Ove večeri o krucijalnim tematikama razgovarli smo sa Ljubanom Karanom, Vladanom Glišićem i Stevanom Ignjatovićem su na sebi svojstven način dočarali sve ono što okupira svetski auditorijum.

 

  • Ova ukrajinska ofanziva koju su toliko dugo najavljivali pretvorila se u propagandnu ofanzivu, više nego onu koja će nešto pokazati na teretu. Oni jesu napadali i jesu ginuli, mnogo su grešaka napravili. Sve što planiraju objavljuju mnogo pre nego što će doći do realizacije. U pravcu Krupjanska ide ozbiljna ofanziva ruska i veoma oprezna, bez napetosti. Koriste mogućnosti koje su im se ukazale. Nema nikakvih nagoveštaja da ukrajinci nešto dobro sprovode. Sad je opšta nervoza – istakao je između ostalog Karan, a potom je reč dobio i Ignjatović.

 

      • Što se tiče aviona F-16 tu je napravljena tolika zbrka, da se ne zna ko pije, ko plaća. Ne zna se ko daje avione. Ukrajinci su poslali u Ameriku 32 pilota za školovanje, u Arizoni su, a Švedska i Danska će poslati svoje instruktore da učestvuju u obuci. Iako ih budu dobili, to će biti tokom sredine sledeće godine. Šest nedelja traje samo tehinčka obuka. Ako bude ubrzana obuka, biće u ubrzano padanje.

 

    • Način na koji Rusi vode rat nije isti način na koji ga vode Amerikanci. Problem Rusije je što ratuje na svojoj teritoriji, sa svojim narodom – rekao je avokat Glišić.

 

CELU EMISIJU POGLEDAJTE NA NAŠEM YOUTUBE KANALU.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “EMISIJA „AKTUELNOSTI“ NA HAPPY TV: Uzaludno je što UKRAJINCI šalju pilote na školovanje u Arizonu!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter