Izvor: BSC Happy
04.01.2024 u 20:23
13

GOSTI „AKTUELNOSTI“ VEČERAS ŠOKIRALI NACIJU: RUSIJA je postala SUPERSILA BROJ 1 NA SVETU! Ta MAŠINA će samleti NATO u jednom danu! Evo gde će biti „NOVA UKRAJINA“

Ukrajinska vojska se u masama predaje ruskoj armiji. Zapadne municije u Ukrajini više nema, te je Rusima posao znatno olakšan. Kakva se to žarišta spremaju na rubovima Ruske Federacije, kada se očekuje konačni ruski udar i kakvo je stanje na frontu - govore: Slobodan Stojićević - ekspert za informacioni rat, Žarko Rakić - novinar i akademik prof. dr Dragan Radenović.

680. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE / 88. dan RATA U IZRAELU
Zoran Rakić kaže da se Ukrajincima sprema brzi kraj

– Bile su procene da će da nastanu određeni problemi u snabdevanju ukrajinska armije. Zbog toga što zapadna vojna industrija je bila i jednom periodu potpuno po strani. Ono pokušavaju da to nadoknade. Treba vam mnogo vremena, novca, obučena radna snaga. Ukrajinci su mnogo trošili municiju bez mere. Ne samo da se pojavila nestašica municije, nego je isticao rok naoružanju koje imaju. Nisu vodili računa o tome. Sada su u problemu. Ono što je najgore, nema rešenja. Pitanje je vremena kada će Ukrajina da kapitulira bez vojne pomoći. Uopšte im se ne smeši dobra perspektiva. Ima se utisak da Rusi pojačavaju pritisak i mislim da će se Ukrajinci suočiti sa velikim problemima – ističe Rakić.


Dragan Radenović smatra da je došlo vreme gubitnika s kraja 20. veka

– Amerika je bila na svim frontovima. Ovaj bezizlaz SAD može katastofalno da se završi. Paralela između kada je SSSR nestao, kada je nestala Jugoslavija i sadašnjeg doba. Rusi su kroz SVO se našli u opravdavajućoj situaciji – Rusi su dobili svoje države; Donjecka Republika, Luganska Republika i Krim. U Južnoj Americi se nalaze isto tako ljudi koji se suprostavljaju toj Americi – kaže Radenović.


Slobodan Stojićević smatra da je ruska dominacija nesporna, ali da se spremaju sukobi na rubovima Ruske Federacije

– Amerika je izgubila dominaciju. 30 država čeka da se pridruži BRIKS-u. Oni sami sebi šalju probne balone. Niko u Rusiji nije spreman za pregovore. Čak se smatraju najlošijom opcijom u 2024. godini. Vidimo mobilizaciju ruske ekonomije, ruskog društva i industrije. Amerikancima odgovara da se oko Rusije krčka, spremaju pakt Azerbejdžana sa Gruzijom, jermenska vojska ide na obuku u Francusku. U Kazahstanu se spremaju trupe – zaključuje Stojićević.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

13 thoughts on “GOSTI „AKTUELNOSTI“ VEČERAS ŠOKIRALI NACIJU: RUSIJA je postala SUPERSILA BROJ 1 NA SVETU! Ta MAŠINA će samleti NATO u jednom danu! Evo gde će biti „NOVA UKRAJINA“”

  1. Te price o Rusiji kao super sili slusamo vec dve godine,a linija fronta se skoro ne pomera.Nema ni denacifikacije , ni demilitarizacije …Imali su kardinalne promasaje,sto i znamo zahvaljujuci smeni ogromnog broja generala.Klasican komunisticko diktatorski sistem.Ko je Putina vise tapsao po ramenu , taj je dobio visi rang.E onda se pokazalo kako taj sistem ne valja.Mnogo ce vremena trebati da oni dostignu Ameriku.Licno me ne zanimaju ni jedni ni drugi ,ali to je fakat.

    11
    33
    Odgovori
    • Amerika je super sila samo kada treba tuci slabasne tako da nemoj molim te govoriti o Americi kao o super sili. Ako smatraju da su toliko vojno superiorni u odnosu na Rusiju sto nisu poslali svoju vojsku u Ukrajinu? Pusti me Amrickih holivudskih fora. Teritorije ne dobijaju dzojstici nego ziva sila.

      2
      0
      Odgovori
    • Šefe,gde ti živiš. NATO zemlje kukaju da su im prazni vojni magacini. 200 miljardi eura odlepršalo.Lome ih Rusi i vojno i ekonomski.Cene u EU otišla u nebesa to i oni sami priznaju.
      Zato pobeđuju desničarske stranke.

      2
      0
      Odgovori
    • Realno si u pravu ali sve države imaju sličan mirnodopski sistem. Ratno stanje je sasvim druga priča i tu se sve naglo menja i ne trpe se greške nego se smenama i kaznama otklanjaju. Hajde reci mi koja evropska država ili čak smem reći cela evropa bi mogla da se suprostavi rusiji ili ukrajini u ratu ovakve dinamike i tehnološki superiornog oružja? Ovakav rat se nije nikad vodio i svi zapravo uče iz njega ali rusi i ukrajinci ginu.

      4
      0
      Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter