Izvor: BSC happy portal
31.12.2022 u 20:17
0

RETROSPEKTIVA SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE U „AKTUELNOSTIMA“: „Videli smo pokušaj da se Rusija proglasi zemljom koja podržava terorizam, sve je to ustvari u cilju otimanja ruske imovine!“

U novogodišnjoj emisiji "Aktuelnosti" možete pogledati do sada neviđenu retrospektivnu specijalne vojne operacije.

Tokom novogodišnje informativne emisije “Aktuelnosti” sa mnogobrojnim stručnim gostima  govorilo o tematikama koje mesecima okupiraju svetsku javnost, a tiču se specijalne vojne operacije u Ukrajini, trenutnom stanju na frontu, ali globalnoj retrospektivi koja pruža realnu sliku ratnog stanja koje ne jenjava.

U POSLEDNJOJ NOĆI OVE GODINE OTKRIVAMO NAJSTROŽE ČUVANE TAJNE: Ne propustite specijalnu emisiju „AKTUELNOSTI“ na TV HAPPY večeras u 20 časova!

 

Na ove tematike u svečarskoj atmosferi govorili su Mladen Obradović – “Srbi za Ruse”, Branko Lukić – advokat i Ljuban Karan – bivši pripadnik “KOS – a”, a oni su na samom početku sumirali čitavih 311. dana specijalne vojne operacije.

 

  • Za mene je veoma upečatljiv i sam početak rata. Svi na Zapadu ovo gledaju kao napad Rusije i agresiju Rusije na Ukrajinu. Međutim, postavljam pitanje već godinu dana – ko je tu koga napao? Pazite, ako vama neko stavi pištolj na čelo, a vi mu sklonite ruku i udarite ga, ko je koga tu napao? Na taj način pericpiram stvari. Rusija je upravo došla u tu situaciju da neko pokušava joj stavi pištolj na čelo, da je dovede u bezizlaznu situaciju. Zapad je to lukavo odradio. Oni su jednostavno hteli da Rusiju razbiju preko Krima kada su ove države ušle u Nato pakt – Rumunija, Bugarska…. Osetili su da je to najlakši put prema Moskvi, preko Crnog Mora, Azovskog mora, Krima, ovi drugi pravci su bili prilično zatvoreni za njih. Kad su dobili dobili priliku, preko Ukrajine su hteli da se dočepaju Krima – objasnio je Karan, a potom se nadovezao i Mladen Obradović koji je dočarao kada su zapravo počeo rat I sukobi, ali I da li je Putin predugo čekao – kako neki spekulišu.

 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

  • Pripreme su počele i pre 2014. godine, zato što je i pre toga Ukrajina već bila na pragu stupanja u Nato, bio je samit Nato – a u Bukureštu, gde je načelno doneta odluka o tome da se odobri ulazak Ukrajine i Gruzije u Nato, međutim – sama ta odluka nije bila sprovedena u delo, verovatno je svemu tome smetnju predstavljao onaj nesrećni sukob Gruzije protiv Južne Osetije kada je Rusija intervenisala – 2008. godine. 2014. godina je predstavljala samo javni početak ovog što je predstavljeno kao projekat “Antirusija” , gde je na vlast došla grupa ljudi koje je otvoreno sebi stavila za zadatak da uništi sve što ima ikakve veze sa Rusijom i Ruskim narodom u Ukrajini, a naravno da bi oni preko toga došlo na red i uništenje same Rusije, jer se ne kaže uzalud da je Ukrajina neka vrsta mekog trbuha Rusije. Ako bi Rusija sa Ukrajinom bila svetska sila, onda bi Rusija bez Ukrajine bila svedena na državu koja bi morala da bude država drugog reda što je neprihvatljivo za Rusiju i njeno postojanje u savremenom svetu – dočarao je svoje viđenje Obradović, a potom je predao govorničku pozociju advokatu Lukiću.

 

 

  • Zapad je pokušao preko raznih pravnih akata da napadne Rusiju, to je isto jedan deo napada, jedan deo hibridnog rata. Videli smo pokušaj da se Rusija proglasi zemljom koja podržava terorizam, sve je to ustvari u cilju otimanja ruske imovine. Videli smo da su Amerikanci gurnuli Evropu da ona bude ustvari jastreb. To su otvorena vrata koja Amerika ostavlja da bi mogla da bude pregovarač. Oni su oduzeli Ukrajini parvo da pregovara. Znamo da su pokušani pregovori na početku i posle je sve presečeno. Sporazumi više ne dolaze u obzir. Stoltenberg je više svima dozlogrdio sa svojim tvrdnjama da Nato paket mora da pobedi, a Rusija da izgubi – rekao je između ostalog tokom gostovanja na Hepi televiziji Branko Lukić.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter