Izvor: BSC Happy
23.01.2024 u 20:31
1

RUSIJA ĆE BITI PORAŽENA SAMO AKO OVO NE URADI… GOST „AKTUELNOSTI“ šokirao NACIJU! Ako RUSI ne odseku toj AŽDAJI iz PAKLA GLAVU, nema nam spasa!

699. dan SPECIJALNE VOJNE OPERACIJE i 107. dan RATA U IZRAELU!

Dragoslav Bokan je rekao da postoje „katedre“ koje prenose rusku reč, a jedna od njih je i naša emisija „Aktuelnosti“

– Ne bih se uzdao u sećanje Džoa Bajdena i stanje njegovog ukupnog intelektualnog aparata. Bajden kad stavi Kisindžera u usta, to deluje samo smešno. „Aktuelnosti“ su takođe jedna od govornica, gde oni koju pripadaju ruskom sistemu vrednosti, imaju prava da se oglase. Rusiju kakva je sada, prizivali smo i devedesetih godina. Ovde im se široka paleta istine prostire, možda jedino u svetu, sem u samoj Rusiji – kaže Bokan.


Dragan Petrović je stava da trenutno Rusija potpuno na svetskoj sceni dominantna i da se to čekalo pune tri decenije

– Rusija je bez obzira što je ostala bez teritorije posle raspada SSSR-a, ona je ostala supersila – samostalno nuklearno oružje i svetski resusrsi. Ona dolazi u svoj prirodni gabarit. Upravo razrešenjem ukrajinskog čvora na onaj način koji najmanje odgovara Zapadnjacima, simbolično predstavlja Vaskrs Rusije, kao pod Staljinom 1945. Rusija je toliko kolosalna – ističe Petrović.


Milan Vilić smatra da je na snazi borba dobra i zla

– Plan im se ruši- Plan koji je zasnovan na jednoj paradigmi; ta omraza prema Rusiji traje i koju meru iracionalnosti sadrži. Imamo nove tehnologije, nanotehnologije. Sve ovo što ćemo u budućnosti videti i tehnologije koje su Rusi dostigli, a Zapad nije – videćemo veliki eksploziju proizvoda iz Rusije. Ulazimo u doba punoletstva kao čovečanstvo. Ovo je sukob dobra i zla u kom pobednik može biti samo jedan. Rusija mora ovu neman iz Ada, koja se propela na zadnja kopita, da baci u ambis iz kog je i potekla – zaključuje Vilić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “RUSIJA ĆE BITI PORAŽENA SAMO AKO OVO NE URADI… GOST „AKTUELNOSTI“ šokirao NACIJU! Ako RUSI ne odseku toj AŽDAJI iz PAKLA GLAVU, nema nam spasa!”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter