Izvor: alo.rs
19.02.2024 u 16:40
0

ANA BEKUKTA UPUTILA JAVNU PORUKU DRAGANI MIRKOVIĆ: Pevačica nije mogla da savlada emocije, to je jače od nje

Oduvek su imale međusobno poštovanje.

Pevačica Dragana Mirković održala je dva koncerta u beogradskoj Areni 16. i 17. februara i to su bila dva najduža nastupa u njenoj karijeri ikada.

Publika je uživala u vanvremenskim hitovima, a brojne kolege uputile su joj čestitke.

Naime, Ana Bekuta je Dragani iskazala poštovanje zbog njene višedecenijske karijere.

– Draga moja Gago, u poslednjih 40 godina bila si najbolja na sceni i izvan nje. Samo ti znaš kroz kakva si iskušenja prolazila i koliko ti je hrabrosti trebalo da ostaneš iznad površine. Čestitam ti od srca na protekle četiri decenije, na tvojim pesmama, na koncertima, na tvojoj ljubavi s publikom i tvojoj ženskoj snazi koja te održala na samom vrhu. Čestitam ti na tvojoj skladnoj porodici, ali i na ljubavi koji imaš prema potpuno nepoznatoj deci koja te vole i slušaju. Nadam se da ćemo skupa da slavimo pola veka tvoje karijere. Ti zaslužuješ sve najbolje i najlepše od Srbije i čitavog sveta – napisala je Bekuta uz fotografiju sa Draganom.

Podsetimo, Ana je samo godinu dana nakon Dragane uplovila u muzičke vode, a uvek su se međusobno cenile i poštovale.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter