Izvor: nova show
10.04.2024 u 08:01
0

BAĆA I MARAŠ SE USKRO VRAĆAJU: Treći deo JUŽNOG VETRA snimaće s u dvorcu Dragane Mirković u Beču

Na leto ili jesen ove godine očekuje se da počne snimanje završnog dela sage "Južni vetar" u Beču

Film će nositi naslov „Južni vetar 3: Gas geben“, što u prevodu sa nemačkog jezika znači „dati gas“ ili žargonski „ide gas“, a jedna od lokacija snimanja, kako se piše, biće i zamak i imanje pevačice Dragane Mirković.

Popularna pevačica i cela njena porodica godinama su podrška autorima ove priče Milošu Avramoviću, producentkinji Tatjani Žeželj Gojković, Milošu Bikoviću i Miodragu Radonjiću i očekuje se da jedna epizodna uloga bude ponuđena i njenom sinu Marku Bijeliću. Teško je očekivati da se i Dragana oproba kao glumica, iako je postojala i takva ideja. U novom delu nema Rusa i Amerikanaca, ali se priča seli u glavni grad Austrije

Scenario za treći deo filma nastao je po ideji reditelja Miloša Avramovića, a napisao ga je Petar Mihajlović. Kakva sudbina očekuje Maraša i Baće, moraćemo da čekamo 2025. godinu da vidimo, kad će film biti spreman za bioskope. Prema ranijim najavama za medije glavnog glumca i koproducenta Miloša Bikovića, predstojeći film staviće tačku na projekat „Južni vetar“.

„Trebalo bi da se završi. Svaka priča treba da ima tri čina. Mislim da smo sada pred početkom trećeg čina i završnice tog projekta. Mislim da ti junaci treba da se dovedu do te tačke na kojoj zaslužuju da budu posle svih svojih pogrešnih izbora“, rekao je nedavno Biković.

Prvi deo filma „Južni vetar“ prikazuje uspon sitnih kradljivaca automobila u svetu kriminala, gde Maraš postaje glavni bos. Nastavak „Južni vetar: Ubrzanje“ doneo je pogibiju mlađeg brata Nenada Maraša i obarao je rekorde gledanosti u domaćim bioskopima.

Drugu sezonu serije „Južni vetar“ obeležilo je učestvovanje stranih zvezda Vilijama Boldvina i Erika Robertsa, a publika s nestrpljenjem očekuje treći deo uzbudljive akcione priče. Produkcija za veliko finale priče pregovara sa svetskom zvezdom Madsom Mikelsenom. Danski glumac, koji je više od decenije u samom vrhu Holivuda, svetsku popularnost stekao je ulogama u seriji „Hanibal“ (2013) i filmovima „Kazino rojal“ (2006), „Indijana Džouns i artefakt sudbine“ (2023) i Oskarom nagrađenoj drami „Još jedna runda“ (2020).

Kakva će uloga pripasti sinu Dragane Mirković Marku Bijeliću u trećem nastavku „Južnog vetra“ upitan je Miloš Avramović, reditelj ovog ostvarenja.

„Ne mogu da komentarišem ništa o nastavku snimanja i radnji filma“, kratko je poručio za pomenuti medij.

Mirkovićeva nije bila dostupna za izjave. Ona godinama živi u Beču, a zajedno sa svojom decom ispratila je svaku projekciju filma „Južni vetar“ u tom gradu. Ona je imala prilike da upozna i Miloša Bikovića.

„Stigla je neka nova generacija zaista sjajnih, talentovanih, ali i uspešnih glumaca, čija slava, na moju veliku sreću, prevazilazi granice Balkana. Film je fantastičan, uživala sam i toplo ga preporučujem svima“, izjavila je pevačica nakon prikazivanja drugog dela, kad se fotografisala sa Bikovićem i Radonjićem.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter