Izvor: Informer
19.03.2024 u 22:46
0

BRITANIJA NE VERUJE, JAVNOST U ŠOKU: Ugrožena bezbednost kraljevske porodice zbog bolnice u kojoj je lečena Kejt!

Londonska klinika, gde je princeza od Velsa lečena ranije ove godine, nalazi se u središtu skandala, nakon nečuvenog poteza jednog od zaposlenih.

Osoblje bolnice u kojoj je Kejt Midlton lečena optuženo je da je pokušalo da pristupi njenoj privatnoj medicinskoj dokumentaciji, javlja „Daily Mail“.

Šefovi londonske klinike, gde je princeza od Velsa podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena u januaru, pokrenuli su istragu nakon što se tvrdi da je najmanje jedan član osoblja pokušao da pristupi kraljevskim beleškama.

Jedan insajder je za Mirror rekao: „Ovo je velika povreda bezbednosti i neverovatno štetna za bolnicu, s obzirom na njenu neokaljanu reputaciju u lečenju članova kraljevske porodice.“

„Viši bolnički šefovi kontaktirali su Kensingtonsku palatu odmah nakon što im je skrenuta pažnja na incident i uverili palatu da će biti sprovedena potpuna istraga.“

„Celo medicinsko osoblje je šokirano i izbezumljeno zbog optužbi i veoma je povređeno što bi kolega od poverenja mogao navodno biti odgovoran za takvo kršenje poverenja i etike.“ Istraga bolnice dolazi nakon što su se u ponedeljak pojavili video snimci i slike na kojima Kejt i princ Vilijam posećuju farmu u Vindzoru.

Portparol palate je rekao: „Ovo je stvar Londonske klinike.“

Daily Mail  je kontaktirao Met policiju, ali nije odmah dobio odgovor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter