Izvor: b92
29.03.2024 u 13:00
0

BRITNI SPIRS PONOVO ŠOKIRA: Niz šokantnoh izjava na društvenim mrežama

Britni Spirs je u novoj objavi na Instagramu ponovno šokirala fanove nizom bizarnih izjava, a između ostalog napisala je i kako ima poteškoća s razumevanjem engleskog jezika otkako je promenila ime.

Britni, koja je ranije tvrdila da je promenila ime u River Red, sada tvrdi da se zove Xila Maria River Red, a u objavi je pokušala da opiše fanovima svoje iskustvo s odmora.

„Otkako sam promenila ime u Xila, imam poteškoća s razumevanjem engleskog“, napisala je.

KARLEUŠA SE OBRATILA RODITELJIMA MALE DANKE: Pevačica iznela predlog: Dovoljno mi je samo sat vremena!

 

Između ostalog, ispričala je kako je videla rakove na plaži te da se kupala gola u moru, ali i da se izgubila tokom vožnje na biciklu te da joj nisu dozvolili da upravlja brodom. gola

Podsećamo, pevačica već duže vreme zabrinjava fanove svojim ponašanjem, a na Instagramu je isključila opciju komentara ispod objava.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter