Izvor: jutarnji.hr
26.04.2023 u 10:42
0

Uprkos teškoj bolesti, BRUS VILIS SE RADUJE: Postao je deda FOTO

Brus Vilis i Demi Mur postali su deda i baba

Brus Vilis i Demi Mur postali su deda i baba. Rumer Vilis i njen partner Derek Ričard Tomas objavili su rođenje svoje ćerke Luet Isli Tomas Vilis u utorak u zajedničkoj izjavi na Instagramu.

„Ti si čista magija. Ti si više nego što smo ikada sanjali“, napisali su u komentaru. Uz slatku fotografiju novorođenčeta dodali su kako je Luet rođena 18. aprila kod kuće.

Slavne osobe kao što su Hilari Daf, Melani Grifit i Niki Rid, između ostalih, uputile su čestitke paru zajedno sa sestrom Rumer Vilis, Talula Vilis koja je rekla da će voleti svoju nećaku „svakog trenutka svakog dana“. Ema Heming, supruga Brusa Vilisa, dodala je kako malenu devojčicu već mnogo vole. Srećna vest itekako dobrodošla za porodicu koja je otvoreno govorila o zdravstvenim problemima koje je Brus Vilis imao nakon što mu je u februaru dijagnostikovana frontotemporalna demencija (FTD).

Rumer Vilis i Tomasu ovo je prvo dete. U razgovoru s časopisom People ranije ovog meseca, Rumer Vilis je rekla da je njena porodica jako uzbuđena zbog bebe.

„Tako je zabavno dovesti prvo unuče u našu porodicu, pogotovo zato što smo u ovom trenutku tako velika grupa“, dodala je 34-godišnja Rumer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rumer Glenn Willis (@rumerwillis)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter