Izvor: BSC HAPPY
09.05.2023 u 21:55
0

BSC HAPPY UŽIVO PRATI EVROVIZIJU: Predstavio se u Liverpulu i lepi ŠVAJCARAC

21.43 - Švajcarci nastupaju posle Hrvatske s nešto mirnijom pop numerom.

21:44 – Remo Forrer – Watergun.

U pitanju je pop balada

EVO KO JE ŠVAJCARSKI PREDSTAVNIK: 

Remo Forrer rođen je 7. marta 2001. u gradu Hembergu u severnoistočnom delu Švajcarske. Od malih nogu bio je zaintersovan za muziku i naučio je da svira klavir, gitaru i harmoniku. Godine 2020, pobedio je u švajcarskoj verziji šoua The Voice, da bi 2022. učestvovao i u švajcarskoj verziji muzičkog TV formata I can see your voice (Zeig uns Deine Stimme). Do sada je izdao četiri singla, od kojih mu je najuspešnija pesma Home, koju je snimio kao pobednik švajcarske verzije šoua The Voice. Removi muzički uzori su James Arthur, Lewis Capaldi i Ed Sheeran. Obožava privlačne pop melodije, najbolje se oseća kada nastupa za klavirom, a Evroviziju doživljava kao muzički ekvivalent Lige šampiona u fudbalu i ogromnu čast za svakog švajcarskog muzičara.

Pesmu sa kojom se predstavio opisao je ovako:

Pesma mi mnogo znači. Definitivno ima privlačnu melodiju i prati me mesecima. Zahteva sve od mog glasa. Ide od veoma niskog do veoma visokog.

Jedan od konkurenata Rema Forrera u prvoj polovini takmičarskog dela 1. polufinalne večeri 9. maja biće i naš nadolazeći predstavnik.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter