Izvor: BSC HAPPY
09.05.2023 u 22:19
0

BSC HAPPY UŽIVO PRATI EVROVIZIJU: ROĐENA BRAĆA IZ AZERBEJDRŽANA DONELA ZVUK 60-IH I 70-IH GODINA (VIDEO)

22.03- Momci iz Azerbejdžana. Njih dvojicu inspiriše zvuk 60-ih, 70-ih godina

 

U pitanju su rođena braća, a njihova pesma nosi naziv „Tell me more“.

Tural i Turan Bagmanov su iz Zakatale u severozapadnom Azerbejdžanu. U školi su prvi put videli klavir i bili su toliko fascinirani njime da su često potajno vežbali sviranje pesama na njemu. Tada im je otac kupio polovni sintisajzer. Kasnije su naučili i da sviraju gitaru. TuralTuranX se prvi put pojavljuju u školama i na nekim događajima. Međutim, nakon smrti oca, privremeno su prestali da se bave muzikom.

Tural se kasnije preselio u prestonicu Azerbejdžana, Baku, i sa prijateljem osnovao bend TheRedJungle, sa kojim je Turan takođe nastupao. Braća su nastupala i kao ulični svirači.

Dana 2. februara 2023. godine, objavljeno je da je TuralTuranX među finalnih pet kandidata interne selekcije Azerbejdžana za Pesmu Evrovizije 2023. Oni su 9. marta izabrani za azerbejdžanske predstavnike za Pesmu Evrovizije. Takmiče se u prvom polufinalu 9. maja sa svojom pesmom Tell Me More.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter