Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
22.11.2023 u 08:00
0

DALI SU MI KRILA, SAD SE TEK JUNAČIM: Vesna Zmijanac o zdravlju i muškarcima koji pričaju da su bili sa njom

Pevačica je otkrila kroz šta je prošla i kako se sada oseća.

Vesna Zmijanac je pre izvesnog vremena imala operaciju, zbog koje je mnoge zabrinula. Na sreću, sve se završilo kako treba, ona se oporavila, pa već počela i da nastupa.

VESNA ZMIJANAC KAO KOMŠINICA? Šta kažu susedi?
instagram vesna zmijanac

Sada je otkrila i kako je sve prošlo, ali i kako se sada ponaša.

– Sad je sve okej, popravili su me. Urađena su dva bajpasa i jedan stent. Mogla sam da prođem i bez toga da sam bila malo bolja, da sam bila bez hlebića i tih stvarčica. Sve postove postim i uvek sam, ali mislim da nema to veze samo sa hranom. Način života, vidiš kad ti mene zoveš, došla iz Čačka, sutra idem – ispričala je Vesna, pa dodala:

– Sad sam još gora, sad su mi dali krila i junačim se tek. Rekli su mi mogu koliko hoću. Ne moram da vučem kofere, ništa teško, to sam znala.

BURAN ŽIVOT POZNATOG GLUMCA: Petar Strugar imao je romansu sa voditeljkom, pevačicom i glumicom, a iz dva braka ima dva sina

O muškarcima

Vesna se osvrnula i na muškarce koji se pominju u javnosti u poslednje vreme, a vezuju se za nju. Kako kaže, oni koji su sa njom bili, o tome ne pričaju.

– Uglavnom nije ništa istina, ja sam to lepo krila. A ovi što izjave da su bili sa mnom, to moramo sa njima da vidimo, a ovi što su bili sa mnom, oni ćute. I lepo su vaspitani, kulturni, dase. A ovi koji žvaću, to je ništa – rekla je pevačica u emisiji „Amidži šou“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter