Izvor: kurir.rs
28.11.2023 u 12:44
0

ENRIKE IGLESIJAS NAJAVIO POSLEDNJI ALBUM: Ismevali su ga zbog nastupa, a sad šokirao javnost (VIDEO)

Pevač Enrike Iglesijas je potvrdio da je album „Final (Vol. 2)” završen, te će to biti njegov poslednji album i da će biti objavljen sledeće godine.

– Izlazi u februaru – kaže pevač i dodaje:

– Potpuno je gotovo. Ono što želim da uradim je da snimim jedan ili dva video snimka neposredno pre drugog dela turneje i da ga pokrenem. Radim na ovom albumu dosta godina. I za mene je uvek bio kao što sam rekao, moj poslednji album. to je to.

Iglesijas napominje da to ne znači da neće nastaviti da pravi muziku. I dalje će objavljivati singlove i raditi na muzici, prenosi.

Enrike Iglesijas objavio je 2021. godine album „Finel (Vol. 1)“ i tada je najavio da planira da uradi samo oš nastavak ovog albuma. Enrike je trenutno na turneji sa kolegama Pitbulom i Rikijem Martinom, koji je zbog razvoda u prethodnom periodu bio u centru medijske pažnje.

@puggy26 #enriqueiglesias #escape #song #ruined #enriqueiglesiasescape #concert #tiktok #funny #viral ♬ original sound – Rachel

Fanovi su razočarani zbog njegovog nastupa na toj tureji, te su mnogi komentarisali kako zvuči kao čuveni Diznijev lik Miki Maus ili poput Elma iz „Ulice Sezam“.

Video na kome se vidi kako pevač nastupa i peva pesmu „I like it“, koju je 2010. godine objavio sa Pitbulom, a fanovi su bili besni.

– Želim da mi vrate pare, a čak nisam ni bila na koncertu – glasio je jedan komentar, a ubrzo su nastavili da se nižu drugi: „Enrike neće imati dobar dan kad mu marketing tim kaže reakcije“, „Enrike ne zna da peva“, „Ceo život sam čekala Enrikea“, „Niko ovde neće da kaže da zvuči kao Adam Sendler?“…

Iako se fanovima nije dopao njegov koncert, sigurno im neće biti svejedno što neće više objavljivati albume.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter