Izvor: Kurir
30.03.2024 u 16:57
0

EVO KAKO JE TONI BIJELIĆ STEKAO OGROMNU IMOVINU: U Beču izgradio IMPERIJU, sa Draganom živeo kao u bajci

Toni Bijelić i Dragana Mirković imali su ljubavnu priču kao iz bajke, ali spletom raznih okolnosti više nisu srećni jedno pored drugog.

Balkanska diva Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić važili su za jedan od najskladnijih brakova na estradi, nikada nisu bili deo skandala, te su mnogi ostali bez teksta kada je pevačica otkrila da je predala papire za razvod posle više od 2 decenije zajedničkog života. Osim toga, svi se dive na koji način su vaspitali sina Marka i ćerku Manuelu, kao i da nikoga od njih ogromno bogatstvo nije promenilo. Naprotiv, uvek su tu za svakoga kome je pomoć potrebna.

Tokom više od 20 godina trudili su se da maksimalno sačuvaju privatni život samo za sebe. I dok se o Dragani, jednoj od najvećih zvezda da naših prostora sve zna, Toni je ostao vrlo misteriozan.

DRAGANA MIRKOVIĆ UŽIVO U EMISIJI NA HAPPYTV PROGOVORILA O BRAKU: Pevačica nikad iskrenija u jeku razvoda

U Beču je izgradio svoju imperiju. A da ostvari svoje ciljeve i želje umnogome mu je pomogla i pevačica, jer je zbog njega odlučila da se preseli u momentu kada je bila najpopularnija. Vlasnik je nekoliko firmi u industriji automobilizma. Uspeo je, čak, da kupi kompaniju Majbah, koja proizvodi automobile minimalne vrednosti 70 hiljada evra. Većinu brendova koje poseduje ovaj čovek su zapravo poznati širom Srbije, pa i dijaspore. Pored automobila, koji su i njemu i njegovom sinu velika pasija, Toni Bijelić već decenijama poseduje i građevinsku firmu. Uz Draganu, vlasnik je i televizijske kuće ,,DM SAT”, sa sedištem u Požarevcu, koja emituje program preko satelita.

Takođe, pre 10 godina useo je da kupi i dvorac „Ebenfurt“ sa površinom od 12 hiljada kvadrata i imanjem veličine hektar i po. Nakon renoviranja ovo velelepno zdanje procenjuje se na oko 50 miliona evra. Regionalna muzička zvezda i njen suprug kupili su ga u februaru 2010. godine i započeli temeljno renoviranje luksuznog zdanja. Kako je tada bilo istaknuto na zvaničnom sajtu dvorca, Dragana i Toni su kupovinom ove vredne nekretnine zgradu spasli od propadanja, pošto je uveliko nagrizao zub vremena.

Dvorac poseduje balsku dvoranu, gde pevačica i njena porodica organizuju proslave, a radi se i na muzeju u sklopu imanja. Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

Bijelić je u drugoj polovini 2023. godine kupio ogromnu vilu u Opatiji, a kako je tada naveo reč je o „novoj biznis rezidenciji“. Takođe, poseduje i vozni park od preko 5 miliona evra. Jednom prilikom je pokazao i dom svojih predaka. Stara seoska kuća okružena je netaknutom prirodnom, mnogi kažu da je poput raja za opuštanje.

ŠOK OBRT, TONI MOLI DRAGANU ZA OPROŠTAJ: Otkriveno šta se sve dešavalo za tri godine koliko ne žive zajedno

Bijelić je 1999. godinedoživeo tešku saobraćajnu nesreću u Hrvatskoj. Toni je 2017. godine imao hiruršku intervenciju na mozgu. Tada se Mirkovićeva dosta i uplašila, ali je, srećom, sve prošlo kako treba. Zbog toga je ovaj  bračni par odlučio da, nakon Tonijevog izlaska iz bolnice, počasti sebe savršenim odmorom u Italiji, gde su se družili sa svojim starim prijateljima.

I to nije sve. Bijeliću je preminula majka u decembru, a Dragana je, kako bi bila uz svoju porodicu u teškim momentima, odložila dva solistička koncerta u „Štark“ areni.

Glasine o ljubavnici

Otkako se pojavila informacija u javnosti da se Toni i Dragana razvode, pojavile su se glasine kako Bijelić već ima novu, 15 godina mlađu, devojku, te da nije prvi put da je varao pevačicu. Međutim, njegova advokatica je oštro demantovala ove navode.

 Nije istina da gospodin Bijelić navodno uveliko započeo zajednički život sa drugom ženom kako je neistinito izneto u predmentnom članku. Ovim putem, moja stranka gospodin Bijelić ističe da se u privatnom i poslovnom životu uvek ponaša časno, dostojanstveno i kao porodičan čovek. Nadalje ističe da nikada nije učinio ništa čime bi dao povoda ili razloga za navedene objave, te o tome ne želi davati dalje izjave – poručila je advokatica Tonije Bijelića, Gabriela Banić.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter