Izvor: KURIR.RS
25.04.2023 u 12:40
0

EVO ŠTA JE KREATOR IZGOVORIO POSLEDNJE! VIDIĆEVA GLASOVNA PORUKA PRIJATELJU LEDI KRV U ŽILAMA

Poznati srpski stilista i modni kreator Saša Vidić iznenada je preminuo u 52. godini u KBC "Bežanijska kosa" u Beogradu.

Kako je pisano, Vidić je u nedelju uveče dovezen u teškom stanju i odmah je bio priključen na respirator. Prema rečima nezvaničnog izvora, u pitanju je bilo septično stanje, te je stoga proglašen mrtvim usled kardiorespiratorne insuficijencije, a definitivan uzrok je zasad nepoznat.

Jedna redakcija došla je u posed jedne od poslednjih audio poruka koju je pokojni Vidić poslao prijatelju neposredno pred smrt, a koja ledi krv u žilama. Kako se može i čuti iz poruke, Saša je na pitanje kako se trenutno oseća, samo kratko odgovorio:

– Živ sam još! – odgovorio je tada Saša Vidić.

Podsetimo, Saša je rođen je 1971. godine u selu Mlaka u Hvatskoj. Jedno vreme živeo je u Banja Luci, da bi se potom preselio kod ujaka u Beograd, a kada je pobegao od rata u Bosni kao izbeglo lice. U srpskoj prestonici izgradio je karijeru.

Tokom svoje karijere sarađivao je sa mnogima sa estrade. Između ostalog sa Jelenom Karleušom, Svetlanom Cecom Ražnatović, Darom Bubamarom i Viki Miljković s kojima je ulazio u sukobe. Bez dlake je govorio o njima, a sa većinom se i sudio zbog britkog jezika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter