Izvor: KURIR/BLIC
06.06.2023 u 08:35
0

EVO U KAKVIM JE ODNOSIMA NIKOLIJA SA SVOJOM SESTROM! Pevačica podelila fotke sa letovanje, a jednu stvar svi komentarišu (FOTO)

Pevačica Nikolija Jovanović trenutno se sa porodicom nalazi na letovanju u Atini, gde navodno treba da im se pridruži i njena majka Vesna Zmijanac, a sa njom se trenutno nalazi polusestra Teodora.

 

Poznato je da je pevačica u odličnim odnosima sa sestrom Teodorom, što i dokazuje poslednja objava.

Nikolija
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Sestre su trenutno u Grčkoj i ludo se provode. Nikolija je sa svojim pratiocima podelila delić atmosfere iz jednog noćnog izlaska na kojem je bila sa Teodorom.

Nikolija
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Njih dve su uživale u koktelima i provodile se uz muziku, a ubrzo su usledili brojni pozitivni komentari na račun izgleda, ali i odnosa koji Nikolija ima sa svojom polusestrom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter