Izvor: Blic.rs
26.09.2020 u 18:18
0

Goran Paskaljević NEĆE BITI SAHRANJEN u ALEJI VELIKANA! Ovo je njegova POSLEDNJA ŽELJA!

Proslavljeni srpski reditelj i scenarista Goran Paskaljević preminuo je u petak u Parizu u 74. godini. Režirao je mnoge dokumentarne filmove i TV drame za TV Beograd, a prvi dugometražni igrani film „Čuvar plaže u zimskom periodu“ snimio je 1976. godine.

Reditelj se tri puta ženio, a umetnički klan Paskaljević čine sinovi Vladimir i Petar iz prethodna dva braka.

PROČITAJTE JOŠ…

POBEDILI KORONU? OVAJ GRAD u Srbiji skoro mesec dana BEZ ZARAŽENIH I PREMUNULIH!

Stručnjaci UPOZORILI RODITELJE: Sa OVIM SIMPTOMIMA nikako ne šaljite decu u ŠKOLU i VRTIĆ!

U Londonu HAOS zbog KARANTINA: Policija UPOZORILA DEMONSTRANTE! (VIDEO)

Goran Paskaljević neće biti sahranjen u Francuskoj, gde je živeo poslednjih godina. On će biti kremiran u Parizu, a po njegovoj poslednjoj želji urna će biti položena u Srbiji pored majke u porodičnoj grobnici.

 Goran je napravio više od 30 dokumentarnih i 13 igranih filmova. Među poznatim Paskaljevićevim ostvarenjima su „Pas koji je voleo vozove“, „Poseban tretman“, „Zemaljski dani teku“, „Varljivo leto 68.“, „Suton“, „Bure baruta“, „Tango Argentino“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter