Izvor: Novosti
16.11.2021 u 21:52
0

HOLIVUDSKI GLUMAC POVREĐEN U BEOGRADU: Završio u Urgentnom sa nekoliko kopči

Džon DŽejms, holivudski glumac koji je glumio DŽefa Kolbija u „Dinastiji“, povređen je u Beogradu na snimanju filma o Hanteru Bajdenu, sinu američkog predsednika DŽoa Bajdena.

DŽejms, koji u filmu glumi DŽoa Bajdena, kazao je da je u beogradskom Urgentnom centru dobio „vrhunski tretman“.

PROČITAJTE JOŠ:Čuveni glumci su se POMIRILI na snimanju filma: MIKI MANOJLOVIĆ GODINAMA NIJE PRIČAO SA OVIM KOLEGOM!

– Ulazio sam u jedan restoran u Beogradu i udario u staklena vrata. Zadobio sam veliku posekotinu iznad oka i krvarenje je bilo obilno – ispričao je DŽejms „Dejli mejlu“.

Kazao je da je potom otišao u poznati hotel, gde je smešten tokom snimanja, a tamo ga je sreo menadžer koji ga je odveo u bolnicu.

Bila je to subota uveče u Urgentnom centru i kao svaka subota u svakom Urgentnom centru na svetu, bila je prava ludnica. Ali dobio sam vrhunski tretman i nekoliko kopči, pa se vraćam na snimanje – rekao je DŽejms. Film o sinu američkog predsednika snimaju irski producenti Felim Mekalir i njegova supruga En Mekelhini. Hantera Bajdena glumi britanski glumac Lorens Foks.

– Na neki način me podseća na „Dinastiju“. To je priča o očevoj ljubavi prema sinu, uprkos njegovim velikim manama, ali i priča o unutrašnjem pogledu na svet politike – rekao je DŽejms ranije o filmu.

Reditelj filma je poznati glumac Robert Dejvi, koji je, između ostalog, igrao u filmovima o DŽejmsu Bondu, serijalu „Umri muški“, „filmu „Gunisi“, „Čarlijevi anđeli“ i brojnim TV serijama.

Autori filma opisuju ga kao način da se istraži „kako je Hanter Bajden sakupio desetine miliona dolara od stranih firmi čiji su vlasnici oligarsi i da se rasvetle kontroverzni odnosi između Hantera, njegovog oca i drugih članova porodice Bajden“, piše britanski list.

Snimanje filma, čiji je budžet 1,8 miliona dolara, u Srbiji je započeto krajem oktobra i trajaće četiri nedelje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter