Izvor:
27.12.2019 u 08:59
0

LEPA VEST ZA FANOVE: Objavljen novi trejler za akcioni hit „Džentlmen“!

Nakon što je početkom oktobra javnosti predstavljen prvi trejler za najnoviji akcioni hit "Džentlmen", sada su fanovi obradovani i drugim u kojem se vide neke zanimljive scene u kojima se pojavljuje Metju Mekonahi koji igra londonskog kralja marihuane.

Radnja filma se vrti oko dilera Mikija Pirsona, kojeg glumi Mekonahi, koji pokušava da proda svoje carstvo dinastiji milijardera iz Oklahome.


PROČITAJTE I OVO

HAOS U SKUPŠTINI CRNE GORE! Usvojen zakon o veroispovesti, čuju se pucnji, policija upala sa gas maskama… (GALERIJA)

STRAVIČNA TRAGEDIJA U VRŠCU: Muž ubio ženu, zapalio kuću, pa ubio i sebe!

OTAC TRAŽI PRAVDU ZA ĆERKU: A.A. pronađena sa zdrobljenom glavom! Maratonskom suđenju još se ne nazire kraj!

VOZIO BEZ VOZAČKE DOZVOLE: Uhapšen B.S. koji je u Osijeku pregazio zrenjaninskog glumca i pobegao!

POZNATA PEVAČICA PALA SA MOSTA, PA OBOLELA OD TUMORA: Svaka bolest služi da nas poduči!


On će se, međutim, ođednom naći pred brojnim rivalima kada se pojavi vest da se sprema na povlačenje iz carstva narkotika, preneo je portal Klix.ba.

Među imenima koja se pojavljuju u ovom filmu su Čarli Hanam, Henri Golding, Mišel Dokeri, Džeremi Strong, Edi Marsan, Kolin Farel i Hju Grant.

Scenario i režiju ovog filma potpisuje Gaj Riči, a njegova američka premijera zakazana je za 24. januar, nakon čega sledi distribucija u bioskopima širom sveta.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter