Izvor:
04.12.2019 u 18:39
0

NOVI DŽEJMS BOND Pogledajte tizer spektakla „Nema vremena za umiranje“ (VIDEO)

Nakon što smo pre nekoliko dana imali priliku da pogledalo kratki tizer za predstojeći film o Džejmsu Bondu, sada je na radost gledaoca širom sveta stigao i ceo trejler.

Devojke, oružje, eksplozije i "magični" motor, je sve što smo očekivali od novog filma o najpoznatijem špijunu.

Dva i po minute žestoke akcije vas čeka u ovom trejleru za "No time to die" koji otkriva delove onoga s čim će se suočiti Danijel Krejg u poslednjoj ulozi Džejmsa Bonda.

To znači da ćemo definitivno čuti ono kultno – "Bond, Džejms Bond", a u trejleru imamo priliku da vidimo poznatog zlikovca iz prošlog filma, novu Bondovu devojku, ali i "staru", kao i Ramija Maleka u ulozi glavnog negativca i to vrlo besnog negativca.

Pored Krejga i Maleka, u filmu glume i Naomi Haris, Ralf Fajns, Ben Višo, Džefri Rajt i drugi.

Film "No time to die" režira Keri Džodži Fukunaga, nakon što je zamenio prvobitnog reditelja Denija Bojla 2018. godine, a novi Bond će u bioskopima širom sveta biti od 3. aprila 2020. godine.

Do tada, pogledajte trejler…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter