Izvor: Novosti
20.10.2021 u 17:01
0

OTKRIVENI PRVI DETALJI SA SNIMANJA SERIJE „TOMA“: Razlikovaće se od filma i imaće osam epizoda

Film „Toma“ reditelja Dragana Bjelogrlića oduševio je publiku na ovim prostorima, što svedoči i velika gledanost u bioskopima.

Ostvarenje o pevaču i boemu čija je muzika obeležila jednu epohu i subkulturu, pregledalo je više od 600.000 ljudi, a taj broj raste iz dana u dan.

Ono što je poznato jeste da ćemo imati priliku da gledamo i seriju „Toma“.

PROČITAJTE JOŠ:DŽONI DEP ODLIČNO GOVORI SRPSKI! Miloš Biković progovorio o poznanstvu sa poznatim glumcem: Prijatan je i neverovatno skroman (FOTO)

Scenarista i reditelj Zoran Lisinac bio je voljan da priča o detaljima.

On je naveo da će se serija razlikovati filma.

– Serija ima 8 epizoda, obuhvata sve Tomine žene. Prati njegov život mnogo temeljnije, 400 minuta materijala će biti u tome. Emitovanje će početi sredinom jeseni – rekao je Lisinac za medije.

Čak i onima koji su gledali film više puta biće zanimljivo da prate seriju, jer dok je bioskopski hit bio delo Dragana Bjelogrlića, serija je bila u rukama Zorana Lisinca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter