Izvor:
24.04.2017 u 12:41
0

PORODICA I PRIJATELJI U ŠOKU: Slavna glumica pronađena mrtva, policija sumnja na ubistvo! (FOTO)

Popularna glumica Erin Mari Moran, koja je najpoznatija po ulozi Džoani Kaningem u seriji "Happly Days", iznenada je preminula u 56. godini.

Ovo su tako tužne vesti, uvek ću se sećati koliko smo se smejali na setu, kako si svojom pojavom osvetljavala male ekrane – rekao je prosavljeni reditelj Ron Hauard, koji je kao dete glumio zajedno sa Mari.

Serija koja je proslavila Erin Mari Moran emitovala se od 1973. godine, pa sve do 1984. i tada je stekla kultni status među američkom publikom.

O Erin… Napokon ćeš naći mir za kojim si toliko žudela na zemlji – samo je jedan od komentara na društvenim mrežama kojima su kolege i prijatelji iskazali tugu zbog njene smrti.

Policija još istražuje okolnosti pod kojima je preminula poznata televizijska glumica, ali, prema nezvaničnim izvorima, sumnja se na ubistvo.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/eOntarioNow

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter