Izvor: INFORMER
21.10.2023 u 20:45
0

POZIRALI ZAGRLJENI: Petar Strugar objavio prvu fotografiju sa svojom devojkom! (FOTO)

Nina i Petar pozirali su zagrljeni, a glumac je tu fotografiju podelio na svom Instagram profilu i tom prilikom lepšoj polovini čestitao rođendan.

Glumac Petar Strugar objavio je na svom Instagram profilu prvu fotografiju sa devojkom, takođe glumicom Ninom Nešković, na kojoj poziraju zagrljeni.

Nina i Petar pozirali su zagrljeni, a glumac je tu fotografiju podelio na svom Instagram profilu i tom prilikom lepšoj polovini čestitao rođendan.

Naime, Strugar je emotivnom porukom čestitao rođendan svojoj devojci i tom prilikom istakao da će se u budućnosti starati da ona uvek bude nasmejana i srećna.

 Srećan rođus Nane! Uvek nasmejana i srećna. Staraću se – napisao je glumac.

Podsetimo, njih dvoje su uplovili u romansu tokom rada na predstavi „Naš razred“ u nacionalnom teatru.

DA LI PREPOZNAJETE PRELEPU GLUMICU? Njenu scenu sa Šurdom svi pamte, a sa ovim kolegom je bila decenijama u braku

Nina je privukla je pažnju javnosti ulogom u seriji „Državni službenik“, a glumom je počela da se bavi kada je imala 16 godina. O njenom privatnom životu se malo zna, a poznato je da se u prošlosti zabavljala sa hirurgom, sa kojim je delila zajedničke uspomene putem Instagrama.

Printscreen/Instagram
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter