Izvor: telegraf.rs
23.10.2023 u 16:16
0

Raselu Krou posvećena statua Gladijatora od čokolade

Ova statua od čokolade je napravljena za 13. Festival čokolade.

Dobitniku Oskara, australijskom glumcu Rasel Krou posvećena je statua Gladijatora od čokolade, napravljena po filmskom liku gladijatora Maksimusa koji je Krou tumačio i dobio Oskara za tu ulogu.

Ova statua od čokolade je napravljena za 13. Festival čokolade, koji se svake godine održava u gradu Hamrunu u centralnom delu Malte, a prošle godine privukao 25.000 posetilaca, navodi londonski Gardijan.

POZIRALI ZAGRLJENI: Petar Strugar objavio prvu fotografiju sa svojom devojkom! (FOTO)

„Neki ljudi dobijaju statue od bronze, a neki u mermeru. Mene su na Malti napravili od…čokolade“, napisao je Krou na svom nalogu na platformi Iks (Tviter) i poručio svojim obožavaocima da će im biti na raspolaganju „da ga probaju“, prenosi londonski list.

Skulpturu od čokolade Rasela Kroua u prirodnoj veličini, tešku oko 150 kilograma, napravio je Tiziano Kasar, koji je za ovaj događaj napravio i ogromnu sliku Mikija Mausa.

Krouov lik, gladijator Maksimus, umire na kraju filma koji je 2000. godine snimio reditelj Ridli Skot, ali dugo očekivani nastavak Gladijatora je u produkciji, a Malta je jedna od lokacija za snimanje.

 


„Nastavak nema nikakve veze sa mnom. U tom svetu sam mrtav i pod zemljom“, izjavio je Krou ranije ove godine, u razgovoru sa novinarima tokom filmskog festivala u Karlovim Varima.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter