Izvor: telegraf
23.10.2021 u 22:14
0

Slavko Štimac o čuvenoj sceni iz „Varljivog leta“

Poznati glumac prisetio se scene sa Jagodinkom Simonović

„Varljivo leto ’68“ reditelja Gorana Paskaljevića je svakako jedan od najprepoznatljivijih filmova bivše Jugoslavije. Scena iz ovog ostvaranje su mnogima u sećanju, poput one kada glavni lik Pera masira atraktivnu pekarku Jagodinku Simonović u pekari.

PROČITAJTE JOŠ:OGLASIO SE REDITELJ KOG JE RANIO BOLDVIN: Ovo je izjavio nakon velike tragedije sa seta

Mladog Petra je glumio Slavko Štimac, koji se u intervjuu za  prisetio tih kadrova.

– Sve te ljubavne scene mi uopšte ne prijaju, ne volim da ih snimam i to nema nikakve veze od izbora partnerki u filmu ili seriji u kojima glumim. Jednostavno, kada nema neke hemije, nema potrebe za takvim scenama – rekao je Štimac i nastavio:

– Konkretno, ta scena sa Jagodinkom ispala je onako kako sam i očekivao. To je očigledno ono što sve najviše i zanima. Mene lično je bilo sramota da sebe kasnije gledam u toj sceni, ali to je gluma, na to se naviknete kroz vreme – rekao je Slavko Štimac u navedenom intervjuu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter