Izvor: Happy BSC
25.10.2021 u 11:36
0

Dženifer Aniston se emotivnom rečima oprostila od svog kolege iz Prijatelja (FOTO)

Tuga! Kako mediji prenose preminuo je glumac Tajler u  59. godina, njegov menadžer je saopštio da se  ovaj nemili događaj desio u nedelju u Los Anđelesu u glumčevoj  kući. 

PROČITAJTE JOŠ:Slavko Štimac o čuvenoj sceni iz „Varljivog leta“

Naime, domaćoj javnosti Tajler je najpoznatiji po ulozi u kultnoj seriji „Prijatelji“ u kojoj je tumačio lik šankera Gantera, nesrećno zaljubljenog u Rejčel Grin koju je igrala Dženifer Aniston.

Od svog kolege i prijatelja Dženifer se oprostila putem instagrama, podelivši scenu iz serije i fotografiju preminulog glumca.

– „Prijatelji“ neće biti isti bez tebe. Hvala za svaki osmeh koji si uneo u seriju i u naše živote. Nedostajaćeš – napisala je glumica.

Podsetimo, Tajler je preminuo u svojoj kući u Los Anđelesu u nedelju ujutro, navodi se u saopštenju njegovog menadžera. Gumcu je 2018. dijagnostikovan uznapredovali rak prostate koji se kasnije proširio na njegove kosti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter