Izvor: Happy BSC
03.03.2024 u 11:44
0

GDE JE I KAKO DANAS ŽIVI DRUGA ŽENA MUAMERA ZUKORLIĆA: Sandžačka Hurem uživa u skupoj garderobi, sve puca od LUKSUZA

Druga žena pokojnog muftije Muamera Zukorlića, Elma Elfić oličenje je stila u modernoj i skupoj garderobi

Elma Elfić Zukorlić je druga supruga Muamera Zukorlića, muftije u Srbiji s kojim je u legitimnom braku dobila četvoro dece. Veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde redovno dodaje fotografije kako iz poslovnog, tako i iz privatnog života.

Njene fotografije inspiracija su mnogim ženama, koje komentarišu da izgleda kao dama sa visokim stilom. Naime, Elmine modne kombinacije često nailaze na pozitivne komentare, a spoj su tradicionalnog i modernog.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)


Elma je rođena 1980. godine u Novom Pazaru, a potiče iz ugledne i bogate „has pazarske“ porodice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)


Osnovnu i srednju školu završila je u rodnom gradu. Diplomirala je 2007. na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo BK Univerziteta. Master studije i doktorat je završila na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, čiji je osnivač njen pokojni suprug. Navodno su se tu i upoznali, a ljubav se odmah rodila.

Ona je takođe i vlasnica knjigovodstvene i konsalting agencije „Elmax group“, profesorka na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, drektorka humanitarne „Mufty fondacije“, predsednica Upravnog odbora vrtića „Reuda“. Od prošle godine je i pomoćnica ministra prosvete.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)


U intervjuu za Bazar odgovarala je na razna pitanja u vezi sa modom i brakom, a evo šta rekla šta je ono što ne sme da nosi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)


„Muslimanka može da prati modu sve dok ona ne urušava osnovne šerijatske principe odevanja, a to je da odeća nije prozirna i tesna. Ja volim modu, ali je ne pratim slepo. Izgradila sam svoj stil i trendove pratim isključivo u onoj meri u kojoj smatram da meni to pristaje. Chanel i Dior imaju linije koje jako volim, tim pre što odlikuju ukus moje majke, tako da sam uz ove brendove rasla i imam neke njihove komade. Ali veoma cenim i domaće dizajnere i često kupujem njihove modele. Među njima su Verica Rakočević, Suzana Perić, Igor Todorović i Sedžda Zukorlić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter