Izvor: KURIR/BLIC
14.03.2023 u 22:58
0

HIT SNIMAK ACE LUKASA SA NASTUPA! Pevač se usred pesme obratio momku iz publike, mladić POCRVENEO (VIDEO)

Aca Lukas iznenadio je publiku kada se u sred nastupa obratio momku iz prvh redova, kojeg je pevačeva reakcija potpuno zbunila.

Poznato je da je Lukas pred kamerama ali i na bini, izuzetno prirodan i ležeran, te se ni ovog puta nije libio da mladiću iz publike zatraži cigaretu.

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak koji je izazvao lavinu komentara, a na njemu se vidi kako folker od momka traži cigaretu, a potom mu je vraća i traži da je zapali umesto njega i onda mu je da. On je nakon toga nastavio da peva jedan od svojih hitova sa cigaretom u ruci.

Zbunjeni momak nemo je stajao ispred bine, a kada je uradio ono što ga je Aca zamolio, okrenuo se i šokirano vratio u publiku, a evidentno je bilo da je pocrveneo.

Pevači često dobijaju razne poklone od svojih fanova iz prvih redova, ali do sada nije viđeno da neki obožavalac izvođaču na bini pruži cigaretu.

@leoo.11k

Uzmi jednu brate moj!!🚬 #acalukas #foryoupage #fyp #viral #xyzbca #teatroclubessen

♬ Originalton – Leonardo Kovacevic

Pevač je nedavno govorio o finansijama, pa se dotakao i svojih poroka.

– Kod mene to stihijski ide. Navikao sam i da imam i da nemam. Neću umreti ako budem imao manje, ali za osnovne stvari mora da se ima. Oni koji godinama konstantno rade i koji su na vrhu, ne bi trebalo da imaju velike finansijske probleme. Pa čak i ako ne rade dugo – istakao je pevač, a zatim dodao na šta najviše troši novac.

– Na kocku (smeh). Šalim se, ne kockam se više. Došao sam u godine kada nema više zezanja. Volim da odem u kafanu i popijem sa društvom. Da vozim dobar auto. Volim da putujem, ali i da trošim novac na decu – kazao je Lukas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter