Izvor: Kurir.rs
08.03.2024 u 12:36
0

ISPLIVALA ŠOK IZJAVA MELINE: Ovo je bio jasan znak da nešto NE ŠTIMA u braku sa Harisom

Vest o razvodu Harisa i Meline Džinović iznenadio je mnoge, a modna kreatorka se nije oglašavala ovim povodom.

Iako su više od dve decenije bili u ljubavnom odnosu, Haris i Melina odlučili su da se razvedu, a dok je jednima ova vest bila pravo iznenađenje, drugi smatraju da se to moglo naslutiti.

Naime, 2021. godine javnost je komentarisala objavu Meline Džinović koja je tada otkrila kakvog muškarca priželjkuje u svom životu.

– Uvek postoji neki muškaraca zbog kojeg ti srce brže zakuca. Postoji. Ali bih ja volela da se pojavi neko da nam kuca u isto vreme na pravi način – rekla je voditeljka Sanja Marinković, što je Melina podelila na svom Instagram nalogu jasno stavljajući svima do znanja da se slaže sa ovim Sanjinim stavom.

– Kažu ljudi da je razvod posle smrti najteža stvar. Ja bih to malo demantovao. Ako se tebi ne sviđa da budeš sa mnom, neću ni ja s tobom – rekao je Haris za Showbuzz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter