Izvor: Hello
08.03.2024 u 13:09
0

LEPE VESTI ZA 8. MART: Prsten ZASIJAO NA RUCI Jelene Karleuša, LJUBAV JE POBEDILA (FOTO)

Prsten Jelene Karleuše zasijao na ruci.

Ljubav je pobedila. U slučaju pop dive Jelene Karleuše, tmurni dani su daleko iza nje.

Nakon objavljivanja dva albuma, spektakularnih nastupa, pevačica je pokazala ogromnu ljubav prema svojoj publici, tako što je organizovala promociju albuma svetskog ranga kojoj su svi mogli da prisustvuju, ali pokazala je i veliku ljubav prema sebi.

Mnogi kritičari kažu da Jelena bolje i lepše nije izgledala, a kao kruna njene malenkosti definitivno je bila modna revija u Parizu, gde je učestvovala i ponela vanvremenski komad modne marke Vetements.

Instgaram-Printscreen

Povodom Međunarodnog dana žena, Karleuša je iz svog doma poslala snažnu poruku ljubavi.

Na njenoj ruci zasijao je prelepi prsten napravljen u obliku reči „ljubav“, a ko joj je poklonio isti ostalo je da se nagađa.

Prsten Jelene Karleuše nosi jaku simboliku i verujemo da je pevačici ova magična reč u danima borbe dala veliku snagu, ipak ljubav uvek pobeđuje mržnju.

Printscreen_Instagram

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter