Izvor: ALO.RS
08.03.2023 u 12:33
0

„IZAĆI ĆE NAŠA KRALJICA JOŠ JAČA IZ OVE BORBE!“: Komšiluk progovorio o ZDRAVSTVENOM STANJU legendarne pevačice

Ona je uvek i svuda rado viđena, šalama nam ulepšava dan, kažu susedi folk dive

Od kada se pojavila vest da je zdravstveno stanje folk dive Vesne Zmijanac ozbiljno narušeno, zabrinuti su svi oni koji je vole. I oni koji je poznaju, i oni koji samo uživaju u njenoj muzici. Komšiluk legendarne pevačice narodne muzike iz medija je saznao da njihova najpoznatija susetka muke muči sa zdravljem.

– Ne viđamo našu kraljicu danima. Baš smo se pitali gde je, jer ona svakog dana sama ide u nabavku. Obožava da kupuje voće i povrće i sve neophodne namirnice jer uživa da kuva pa da dočekuje ćerku, zeta i unuke – rekla nam je prodavačica iz obližnje radnje koju smo u toku jučerašnjeg dana obišli.

– Videli smo na portalima da joj se pogoršalo stanje i od tada se svi samo molimo da sve to što pre prebrodi i da nas opet zasmejava i svojim šalama ulepšava dan – rekla nam je vremešna gospođa koja je izašla iz pevačicinog ulaza, šetala je psa, ali nije želela da se fotografiše. U pekari ispred same Vesnine zgrade takođe su imali samo reči hvale za najpoznatiju stanarku u kraju.

– Volimo kada je vidimo. Ona je uvek izvor dobre energije, čak i kada joj nije dan. Vesna je jaka i borac je, tako da ne postoji problem iz kojeg ona neće izaći još jača – poručili su iz ove pekare

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter