Izvor: HAPPY BSC
18.03.2024 u 22:20
0

IZNENADNA POJAVA PRINCEZE OD VELSA SAMO PODGREJALA ŠPEKULACIJE: „Njen izgled govori da u kraljevskoj porodici VLADA PANIKA!“

Iznenadna poseta princeze od Velsa njenoj omiljenoj prodavnici na farmi tokom užurbane prolećne subote samo gomila još veći pritisak na palatu da obavesti javnost o njenom zdravlju jer su lude teorije zavere o njenom besu na internetu, rekli su danas stručnjaci.

Kejt je izgledala „srećno, zdravo i opušteno“ dok je u subotu preuzimala robu iz prodavnice blizu od svoje kuće u Adelejd kotidžu. Buduću kraljicu uočili su kupci na Vindzorskoj farmi sa princom Vilijamom, posle jutra kada su gledali njihovo troje dece – Džordža (10), Šarlot (8) i Luisa (5) kako se bave sportom.

Biograf Fil Dampjer rekao je za MailOnline da će, iako će mnogi biti srećni da čuju da se Kejt pojavila, „sada će javnost reći da li je dovoljno samo da se pojavi u javnosti, zašto se ne može jasno saopštiti šta nije u redu sa njom?“

„Izveštaj tokom vikenda kaže da će Kejt želeti da otkrije sve kada bude potpuno spremna. To bi verovatno bio najbolji način, ali neki će sada biti nestrpljivi i želeti odgovore“.

Stručnjak za kraljevsku porodicu i istraživački novinar Tom Bauer rekao je da Kejtino pojavlivanje pokazuje da postoji „panika u palati“ , posebno nakon skandala sa njenim montiranim portrima za Dan majki.

„Njen izgled ukazuje na paniku u Palati. Baš kao što je prošlonedeljni bes utihnuo, dozvolili su joj da ponovo pokrene sva pitanja o svom zdravlju koja bi trebalo da ostanu privatna. Njeni savetnici očigledno ne mogu da odluče koja bi njihova strategija trebalo da bude. Ako nastave ovako loše će se završiti’.

Gospodin Bauer veruje da su njeni saradnici u stanju panike i da svaki javni izlazak samo podstiče nove teorije zavere i pitanja o njenom zdravlju, posebno zato što nema slike Kejt u Vindzoru juče i nema novosti o njenom stanju.

On je optužio Kensingtonsku palatu da je „užasno“ rešila skandal sa fotošopom i da nije zaštitila princezu od Velsa kada se oporavlja posle teške operacije.

„Današnje neočekivano „viđenje“ Kejt sugeriše da njeni savetnici u Palati još uvek nisu naučili lekciju“, rekao je on.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter