Izvor: KURIR/24SATA.HR
10.01.2023 u 20:27
0

KOLO SREĆE! Hana Huljić Grašu upoznala sa 5 godina, sa 3 bila u spotu njegove bivše s kojom je bio 24 godine

Vest o vezi, a kasnije i braku Petra Graše (46) i Hane Huljić (31), ćerke Tončija Huljića (59), iznenadila je mnoge. Međutim, njihovo poznastvo traje već gotovo tri decenije, a osim Graše, Hana je devetedesetih upoznala i njegovu bivšu devojku Danijelu Martinović (50).

Hanini roditelji, Tonči i Vjekoslava, sarađivali su s popularnim sastavom Magazin, u kojem je devedesetih pevala Danijela. Zato nije neobično da se u spotu za njihovu pesmu „Došlo vrijeme“ iz 1993. pojavila i najmlađa članica porodice Huljić, Hana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Trogodišnja Hana u spotu gleda Danijelin nastup na TV-u, kako bi zaboravila na noćne more. Danijela, koja je tada imala 22, pleše u narodnoj nošnji, a na kraju spota pojavljuje se kraj Hane u spavaćici.

Dve godine posle saradnje s pevačicom, Hana je upoznala svog sadašnjeg dečka Petra Grašu. Pevač je tada često dolazio kod Huljića po nove hitove. Navodno je Hana već tada izrazila simpatije prema Petru, koji je u to vreme bio u vezi sa Danijelom.

Hana Huljić
FOTO: PRINTSCEEN

Danijela i Grašo bili su u vezi 24 godine, a pevač je nedavno sa ćerkom Tonija Huljića dobio ćerku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter