Izvor: HAPPY BSC
26.04.2023 u 12:17
0

Beograđanke MESECIMA ČEKAJU magične ruke PEĐE BOŽIĆA: Sada sa Duškom Grahovac radi TOTALNE TRANSFORMACIJE VIDEO

Može li lepota da spasi svet?

Da li lepota zaista može spasiti svet? O neverovatnim transformacijama koje je priuštio ljudima za Jutarnji program TV Happy je govorio frizer Peđa Božić čije magične ruke od svakoga mogu da naprave pojavu dostojnu crvenog tepiha.

Peđa Božić brine o imidžu mnogih javnih ličnosti, čak i Milomira Marića, o čijoj frizuri se stara već godinama, pa mu i sam Marić priznaje da je sve što radi spektakularno.

Stefan Kojić

Interesantno je to što se Peđa Božić povezao sa stilistkinjom Duškom Grahovac, pa ovaj duo sad za pet do sedam sati od vas može da napravi neprepoznatljivu osobu.

„Bolje je od plastičnih operacija samim tim što nije invazivno, ne boli, a može da vam promeni lični opis. Dužina trajanja transformacije je između pet do sedam sati, u zavisnosti od toga da li idemo u šoping ili ne. Ni najbliži vas neće prepoznati, a moguće su i konsultacije pre početka rada“, ispričala je Duška Grahovac.

Stefan Kojić

Peđa Božić je otkrio koje frizure će biti u trendu tokom leta.

„Ravnije kose, kraće. Nadogradnje su totalni aut. Pevačice rade nadogradnje, ali to je totalni aut, samo kod nas je još in. Muške frizure moraju da budu kao Marićeva“, savetuje Peđa Božić.

U prilogu pogledajte kako izgleda Natalija Nešlanović, jedna od klijentkinja koja je prošla transformaciju Peđe Božića i Duške Grahovac:

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter