Izvor: MONDO
16.12.2023 u 12:23
0

MUKE IVANE DUDIĆ: Poznata glumica otkrila kakve NERPISTOJNE PONUDE dobija

Poznata glumica Ivana Dudić otkrila je svojevremeno da na društvenim mrežama dobija nesvakidašnje poruke, pa je tada odlučila da sa svima podeli sadržaj jedne.

Glumica Ivana Dudić privlači pažnju svojim izazovnim stilom oblačenja na crvenom tepihu, ali i provokativnim fotografijama kojima na društvenim mrežama golica maštu pratioca. Ona je jednom prilikom govorila kakve se ponude dobija od suprotnog pola.

Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikleU sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: ‘Ja hoću da to svi gledaju’, ja se mislim da l’ je ovo realno… Da l’ zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: ‘Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo„, ispričala je Ivana Dudić.

„Pa, šta da im radim… Zamisli šta meni traže ljudi. I onda ih pustim, neka ih, neka pišu – zaključila je lepa glumica

Ivana važi za jednu od najpoželjnijih srpskih glumica, a sada je otkrila i koga ona smatra najpoželjnijim kolegom. U pitanju je Luka Grbić, glumac iz hit filma i serije „Južni vetar“, koji je jedan od najinteligentnijih srpskih glumaca. Luka je član Mense, a njegov IQ je 156, a način na koji ga je Ivana „muvala“ je apsolutni hit.

„On je presladak, to uvek govorim. Luka Grbić. Znaš kako sam mu se udvarala, pošto je on baš mlađi od mene? Pitala sam ga da li hoće da ga vodim u Mek„, rekla je glumica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter