Izvor: Novosti
29.10.2021 u 07:51
0

ABBA nakon turneje definitivno prestaje da postoji

Uprkos novoj muzici i turneji koja će, kako su poručili, „promeniti muzičku industriju“, grupa ABBA je najavila da će se članovi razići nakon završetka turneje, ali ovaj put konačno.

-To je to, rekao je član grupe Beni Anderson za Gardijan, istovremeno najavljujući dugo očekivano 40-godišnje okupljanje grupe. Kazao je i da je „ponovno zajedničko stvaranje muzike bilo divno“ i kako planiraju da to više nikada ne rade.

PROČITAJTE JOŠ:TUGA: Preminuo bubnjar YU Grupe

Ovaj drugi raskid je drugačiji od onog koji je grupa imala 1982. godine. Ovaj drugi je više prijateljski, ali ipak konačan.

Kada je u pitanju prvi raskid grupe Anderson kaže

-Nikad nisam rekao sebi da se ABBA nikada više neće ponoviti. Ali sada vam mogu reći: to je to.

Dok švedski bend najavljuje kraj, svet još ima mnogo čemu da se raduje kada je u pitanju njihova muzika u bliskoj budućnosti.

Predstavljanje albuma „Voyage“ koji nakon četiri decenije muzičke pauze donosi 10 novih pesama zakazano je za 5. novembar, a karte za prateću istoimenu turneju koja počinje 2022. godine su već u prodaji.

„Voyage“ će biti značajan projekat koji uključuje i izgradnju arene za 3.000 ljudi, nastupe benda od 10 članova uživo, 800 animatora i kreiranje digitalnih Avatara od popularne četvorke.

Digitalni Avatari inače izgledaju kao mlađe verzije članova grupe, a u areni će fanovi moći da ih gledaju iznova i iznova na ravnom ekranu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter