Izvor: Tanjug
01.11.2021 u 17:06
0

Džon Bon Džovi pozitivan na korona virus

Američki roker Džon Bon Džovi bio je pozitivan na testu na korona virus neposredno pred nastup na koncertu u Majami Biču.

Vest je publici prenela osoba koja je trebalo da najavi nastup njegovog benda, ali je dodala da se Džon Bon Džovi oseća odlično.

PROČITAJTE JOŠ:OGLASIO SE SAŠA KOVAČEVIĆ NAKON PRELEŽENE KORONE I OTKRIO KAKO SE OSEĆA

Džon Bon Džovi (59) i njegove kolege iz benda uradili su brze testove na korona virusa pre koncerta, a frontmen grupe je bio pozitivan iako je vakcinisan, prenosi AP.

Za sada nije poznato da li će datum održavanja koncerta biti pomeren.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter