Izvor: Happy BSC
20.01.2022 u 15:43
0

U EMISIJI „POSLE RUČKA“ proslavljamo veliki praznik Svetog Jovana Krstitelja!

Današnja emisija “Posle ručka” posvećena je velikom pravoslavnom prazniku Svetom Jovanu Krstitelju.  

S obzirom da je Sveti Jovan, između ostalih zaštitnik i pevača i muzičara gosti emisije su predstavnici umetničkog miljea: Dragan Todorović Žvakac – harmonikaš, Jasna Đokić – vokalni solista, Dragan Pantić Smederevac – pevač i Danilo Živković – pevač.  

Gosti današnje emisije su kroz pesme i veselu atmosferu poželeli srećnu slavu svima koji je proslavljaju, kao i da je provedu u miru i blagostanju sa svojim porodicama, a brojni gledaoci javljali su se kako bi čuli svoje omiljene pesme koje su im naši gosti vrlo rado ispunjavali. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter