Izvor: KURIR.RS
30.05.2023 u 09:10
0

NA POMOLU NOVI ŽESTOKI ESTRADNI RAT! Ljuba Perućica doveo Mirka Gavrića do TAČKE PUCANJA

Mirko Gavrić oštro odreagovao na konstatacije Ljube Perućice na osnovu fizičkog izgleda.

 

Ljuba Perućica nedavno je govorio na temu fizičkog izgleda, te izneo svoj stav i mišljenje da javne ličnosti treba da drže do istog, ali i istakao da osoba koja se javno ekranizuje „ne bi bilo lepo“ da se pojavljuje sa viškom kilograma, što je isprovociralo i nateralo njegovog kolegu i producenta, Mirka Gavrića da mu oštro i bez dlake na jeziku odgovori i javno isproziva.

Mirko Gavrić
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

– Na putu do kuće ulovim na portalu izjavu jednog, očigledno maloumnog pevača koji kaže sledeće „nije lepo da imaš 200 kilograma i izađeš na televiziju – citirao je Gavrić kolegu i odgovorio mu na sledeći način ne štedeći reči i prozivke:

– Ne, momak. Nije lepo da si glup, a praviš se pametan. Takođe, kao javna ličnost treba da prihvatiš razlike u svakom smislu, a ne da budeš ograničen i površan. Uostalom, ovo bi trebalo da znaš jer si i ti „drugačiji“ – istakao je Mirko izrevoltiran i uputio podršku svim osobama koje imaju višak kilograma:

Ljuba Perućica
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Podrška za sve debeljuce na planeti. Ja odlično znam sa čime se borite i kroz šta prolazite. I debeljuce su ljudi, i to sa velikim srcem i dušom. Trebalo je adekvatno telo za tu veličinu. – završio je on, a kako će Ljuba Perućica reagovati na njegove konstatacije i da li je na pomolu novi estradni rat, ostaje nam da ispratimo u narednom periodu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter